Un gât frumos cu produse naturale se ține!

Sabio-banner-tonic-hammamelis-aloe-vera.fw

Pielea gâtului este mai subțire și mai delicată decât cea a feței, prin urmare este mai predispusă la apariția liniilor fine și a aspectului lipsit de fermitate. Din păcate, rareori primește atenția pe care o merita. Am concentrat pentru tine recomandările pe care le poți include în rutina ta de îngrijire pentru ca vârsta ta să nu fie trădată de această parte a corpului tău.

1. Masează

Este foarte importantă direcția masajului efectuat asupra gâtului, pentru că oricât de elaborat ar fi acesta, efectuat într-o direcție greșită sau cu mișcări greșite poate deteriora pielea. Direcția recomandată este prin mișcarea ambelor palme de jos în sus. Nu masa niciodată gâtul prin mișcări circulare sau de sus în jos. Durata optimă este de maxim 10-15 minute, cu o eventuală pauză de una sau două minute la mijlocul intervalului.

Ce produs Sabio te ajută: Peach & Cherry – ulei de masaj facial, 54.54 lei

2. Aplică uleiuri 100% naturale

Uleiurile naturale ajută pielea gâtului să întinerească. Însă nu orice uleiuri. Selectează produse care nu sunt prea grele și sunt 100% naturale.

Uleiul de cocos, deși este destul de greu, poate fi folosit în cantități foarte mici sau amestecat cu puțină apă în palmă. Uleiul de măsline și cel de migdale dulci sunt și ele opțiuni bune.

Ce produse Sabio te ajută:
Ulei de cocos virgin organic, 23.99 lei / 60 ml
Ulei de migdale dulci, 13.44 lei / 60 ml

3. Exfoliază

Un alt pas important este exfolierea pielii gâtului. Folosește numai scrub-uri ușoare și exfoliază prin mișcări ascendente, nu mai mult de 5 minute, de două-patru ori pe săptămână. Începe de lângă umeri, continuă spre mandibulă și îndepărtează produsul la duș. Vei fi încântată de rezultate!

Ce produs Sabio te ajută: Exfoliant – Mandarine & Lemongrass, 43.19 lei / 250 ml

4.    Curăță

Spălarea zilnică a gâtului este la fel de importantă ca și cea a feței. Această zonă este și ea expusă în fiecare zi la transpirație, praf, poluare, așa că este important să o speli bine când faci duș. Poți folosi produsul tău obișnuit de curățare a feței pentru a face acest lucru, pur și simplu aplică-l și la nivelul gâtului, prin masaj ușor.

Dacă ai tenul gras și demachiantul tău conține ingrediente dure sau dacă folosești săpun pentru a te spăla pe față, atunci ar trebui să folosești ceva diferit pentru gât, pentru că pielea în această zonă este de obicei uscată. Cu cât este mai uscată, cu atât va fi mai predispusă la riduri.

Ce produse Sabio te ajută:
Demachiant delicat – Rose & Aloe Vera, 29.75 lei
Gel de duș natural Amber Allure, 38.39 lei / 500 ml

5. Aplică toner, protejează și hidratează

Cu o dischetă de bumbac, aplică toner pe pielea gâtului, așa cum procedezi și în cazul tenului, apoi o cremă hidratantă. Dacă te pregătești să ieși din casă, folosește și un produs de protecție solară, cu aceleași mișcări ascendente.

Ce produse Sabio te ajută:
Tonic Facial – Hammamelis & Aloe Vera, 29.75 lei
Cremă de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic și Coenzima Q10, 70.06 lei

6. Masează cu cuburi de gheață

O modalitate eficientă de a reduce vizibil porii este să masezi gâtul și fața cu cuburi de gheață, timp de 15 minute, de preferință în fiecare zi.

Tu ce faci pentru a menține aspectul tânăr al gâtului? Spune-ne printr-un comentariu în baza acestui articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *