Acasă | Sabio Prime Member

Ne face mare plăcere să anunțăm lansarea, la data de 1 iulie 2016, a programului de fidelizare Sabio Prime!

Astfel, vom răsplăti cu statutul de Sabio Prime Member, pe toti clienții noștri, care au cumulat până în prezent comenzi pe site-ul www.sabiocosmetics.ro mai mari de 2.500 lei.

Pentru a putea fi identificat ca Sabio Prime Member, este necesară crearea unui cont pe www.sabiocosmetics.ro și autentificarea în acest cont înainte de plasarea comenzii online.

Avantajele acestui statut vor fi pe durată nelimitată și vor consta în următoarele:

  1. reducere de 15%* din valoarea oricărei comenzi mai mare de 150 de lei, plasată de clientul Prime pe site-ul www.sabiocosmetics.ro,
  2. transport gratuit al oricărei comenzi mai mare de 150 de lei, plasată de clientul Sabio Prime pe site-ul www.sabiocosmetics.ro, până la destinația aleasă de acesta,
  3. cadou surpriză la fiecare comandă plasată de clientul Sabio Prime pe site-ul www.sabiocosmetics.ro.

Clubul Sabio Prime va fi permanent deschis și acest statut îl vor primi automat, toți clienții Sabio, care vor cumula comenzi pe site-ul www.sabiocosmetics.ro mai mari de 2.500 lei.

La intrarea în acest club, clientul Sabio Prime, va primi un email cu pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a beneficia de avantajele acestui statut.

* acest discount nu se cumulează cu alte reduceri/promoții aplicabile unei comenzi . În cazul în care sunt mai multe situații de discount aplicabile aceleiași comenzi, se va aplica valoarea cea mai mare.

Vă mulțumim!