Acasă | Sabio Prime Member

Ne face mare plăcere să anunțăm lansarea, la data de 1 iulie 2016, a programului de fidelizare Sabio Prime!

Astfel, vom răsplăti cu statutul de Sabio Prime Member, pe toti clienții noștri, care au cumulat până în prezent comenzi pe site-ul www.sabiocosmetics.ro mai mari de 2.500 lei.

Avantajele acestui statut vor fi pe durată nelimitată și vor consta în următoarele:

  1. reducere de 15%* din valoarea oricărei comenzi mai mare de 150 de lei, plasată de clientul Prime pe site-ul www.sabiocosmetics.ro,
  2. transport gratuit al oricărei comenzi mai mare de 150 de lei, plasată de clientul Sabio Prime pe site-ul www.sabiocosmetics.ro, până la destinația aleasă de acesta,
  3. cadou surpriză la fiecare comandă plasată de clientul Sabio Prime pe site-ul www.sabiocosmetics.ro.

Clubul Sabio Prime va fi permanent deschis și acest statut îl vor primi automat, toți clienții Sabio, care vor cumula comenzi pe site-ul www.sabiocosmetics.ro mai mari de 2.500 lei.

La intrarea în acest club, clientul Sabio Prime, va primi un email cu pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a beneficia de avantajele acestui statut.

* acest discount nu se cumulează cu alte reduceri/promoții aplicabile unei comenzi . În cazul în care sunt mai multe situații de discount aplicabile aceleiași comenzi, se va aplica valoarea cea mai mare.

Vă mulțumim!