Răsplătim cu statutul de Sabio Prime Member, pe toti clienții noștri, care cumulează comenzi pe site-ul www.sabiocosmetics.ro mai mari de 2.500 lei.

Pentru a putea fi identificat ca Sabio Prime Member, este necesară crearea unui cont pe www.sabiocosmetics.ro și autentificarea în acest cont înainte de plasarea comenzii online.

Avantajele acestui statut sunt pe durată nelimitată și constau în următoarele:

  1. Reducere de 15%* din valoarea oricărei comenzi mai mari de 150 de lei, plasată de clientul Prime pe site-ul www.sabiocosmetics.ro
  2. Transport gratuit al oricărei comenzi mai mari de 150 de lei, plasată de clientul Sabio Prime pe site-ul www.sabiocosmetics.ro
  3. Cadou Surpriză Premium la fiecare comandă mai mare de 150 de lei, plasată de clientul Sabio Prime pe site-ul www.sabiocosmetics.ro.

Vă așteptăm! Clubul Sabio Prime este permanent deschis 🙂 !

La intrarea în acest club, clientul Sabio Prime, va primi un email cu pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a beneficia de avantajele acestui statut.

* acest discount nu se cumulează cu alte reduceri/promoții aplicabile unei comenzi . În cazul în care sunt mai multe situații de discount aplicabile aceleiași comenzi, se va aplica valoarea cea mai mare.

Vă mulțumim!