Acasă | Sabio Cosmetics SRL

Date de identificare Sabio Cosmetics SRL

Sabio Cosmetics S.R.L.
Sediul social: B-dul. Aviatorilor nr. 66, et.1, ap.4, sector 1, București

Punct de lucru: Șos. București-Ploiești nr.180K, sector 1, București
J40/12026/2012, CUI RO30798770
RO32BACX0000000817724000
Unicredit Tiriac Bank / Charles de Gaulle

În conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date Sabio Cosmetics SRL are calitatea de operator date cu caracter personal, înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr.8349, în baza notificării nr. 2447/08.05.2013.

Despre Echipa Sabio Cosmetics

Suntem o mică „familie” de oameni entuziaşti, voioşi, ambiţioşi şi cu mare drag de natură şi de semenii noştri, o mână de oameni pasionaţi, cu încredere şi convingere, luptând permanent pentru a face ca visele noastre să prindă aripi şi să-şi ia zborul.

Fiecare dintre noi a venit cu ce-a fost înzestrat şi a avut mai bun: unii cu măiestria de a îmbina extracte de plante şi uleiuri esenţiale şi multe alte bunătăţi ale naturii, cu căldura şi dibăcia palmelor, în a da formă bijuteriilor cosmetice, alţii s-au ,,înarmat” cu hârtie, pix şi idei fără număr, alţii cu strategiile şi, uite aşa … sinergia creată între noi a devenit una vie, intensă, conducându-ne în aceeaşi direcţie, aceea de a gândi şi a da viaţă produselor noastre.

Fiind pasionaţi de ceea ce facem, am căutat întotdeauna să ne depăşim limitele şi să gândim în afara contextelor obişnuite, creând lucruri, pe cât de simple, pe atât de importante, prin calitatea lor, în viaţa noastră de zi cu zi.

Am plecat de la convingerea că pentru a schimba lumea, în primul rând avem nevoie să ne schimbăm propriile atitudini şi obiceiuri, pornind de la noi inşine. Cea care a fost permanent o sursă de inspiraţie pentru noi, pas cu pas, a fost mama-natură, prin diversitatea oferită, generozitatea, frumuseţea şi echilibrul său. Reprezintă determinarea noastră de a ne respecta promisiunile faţă de planetă şi viaţă şi implicit faţă de prietenii Sabio.

Respectul faţă de natură şi dorinţa permanentă de a o proteja au stat întotdeauna mână în mână cu orientarea spre de a găsi soluţii eficiente la supraconsumul din zilele noastre şi lejeritatea cu care ne achiziţionăm produse chimice, fără nicio afinitate faţă de pielea noastră delicată, ba mai mult, extrem de dăunătoare pentru întreg organismul nostru.

Am creat produsele Sabio pentru tot cei care se respectă pe ei înşişi şi vor să iasă din zona de confort a produselor obişnuite din comerţ, realizate pe bandă rulantă de maşinăriile reci ale marilor industrii. Pentru că Sabio este altceva…

Echipa Sabio a alocat timp, energie şi pasiune în aşa fel încât să îţi ofere o emoţie vie ori de câte ori foloseşti rodul mâinilor noastre. Prietenii Sabio spun că am reuşit. Fiindcă produsele Sabio sunt veritabile, originale, eficiente, atractive şi adecvate pentru utilizarea de zi cu zi şi pentru întreaga familie.

Mai mult, produsele Sabio sunt „soulmade” pentru că, pe lângă preţioasele ingrediente naturale, găseşti în fiecare produs o scânteiere de suflet omenesc.

Perseverenţa continuă în privinţa calităţii şi respectarea echilibrului natural au fost motorul care ne-a pus în mişcare de fiecare dată!

Despre Produsele Sabio

100 % natural

100% natural înseamnă respect pentru viață. La Sabio folosim ingrediente 100% naturale, bioactive din cele mai sigure surse, fără surfactanţi, parabeni, aditivi, solvenţi, parafine, aromatizanţi, coloranţi artificiali sau alte produse chimice de sinteză. Ne informăm, testăm, căutăm permanent ceea ce are natura mai bun de oferit. Chiar dacă produsele Sabio sunt 100% naturale, cele mai multe dintre ele contin uleiuri esentiale si alte ingrediente activatoare, de aceea recomandăm insistent să efectuaţi un test prealabil utilizării oricărui produs, în pliul cotului si să nu lăsaţi produsele la îndemâna copiilor.

În eforturile continue de dezvoltare şi îmbunătăţire a calităţii produselor şi serviciilor noastre,  procedura de fabricaţie a produselor cosmetice marca Sabio a fost certificată în conformitate cu standardul ISO 22716 ( GMP) de către un organism de certificare internaţional, independent. Acelasi organism international a certificat Sabio Cosmetics pentru implementarea sistemului de management în conformitate cu SR EN ISO 9001/2008 – cerinţa calitate şi SR EN ISO 14001/2005 – cerinţa mediu. Aceste certificate se pot vizualiza în secţiunea Documente Legale.

handmade

Toate produsele Sabio sunt rezultatul mâinilor noastre! Procesul de creare este Handmade, fiecare produs este unic. Produsele Sabio se bucură în momentul creării lor de întreaga noastră atenție și pasiune. Dacă omul sfințeste locul, credem cu putere că același lucru se întâmplă și cu produsele handmade. 

48h (1)

 

Politica Sabio Cosmetics ”48 de ore” presupune că din momentul în care ai ales produsele preferate, în cel mult 48 de ore, noi le manufacturăm și ți le trimitem. O mențiune importantă merită făcută: comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în lucru a doua zi, iar comenzile lansate în weekend se procesează începând cu dimineața zilei de luni care urmeaza.

Când natura face casă bună cu știința. O definire simplă pentru un ingredient bioactiv ar fi: o substanță care are un efect revitalizant si benefic asupra țesuturilor vii. Natura are daruri unice, imposibil de reprodus în laborator.

bioactiv

Ceea ce facem însă în laboratorul Sabio este să maximizăm efectele benefice ale ingredientelor, prin amplificarea sinergiei dintre ele. Știm care combinații sunt cele mai potrivite în funcție de efectul pe care vrem să îl obținem. Știm care sunt acei parametri optimi în care un ingredient ”dă tot ce poate”. Și mai știm că un produs bine făcut este mai mult decât suma ingredientelor sale. De unde știm? Din laborator. Din cel al naturii, dar și din cel de chimie!

Bioactiv este marca inregistrata a Sabio. 

Produsele Sabio NU SUNT TESTATE PE ANIMALE.