Rezoluții de îngrijire a pielii pentru un 2019 strălucitor

Rezolutii de ingrijire a pielii pentru un 2019 stralucitor

O știm bine – majoritatea rezoluțiilor, fie că sunt mai ambițioase, fie că implică doar schimbări minore, nu ne aduc o transformare magică, petrecută instant. Însă nu este un moment mai potrivit ca acum să ne resetăm intențiile pentru următoarele 12 luni și să ne reangajăm că ne vom dedica atingerii obiectivelor noastre, cu pași mici și siguri!

Vă propunem să facem loc în lista lucrurilor pe care ni le propunem pentru noi, în 2019, și dorinței de a avea o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare. Ce presupune acest lucru?

1: Aplică zilnic o cremă cu factor de protecție solară

Nu ai fost perseverentă cu privire la rutina de aplicare a unei creme cu factor de protecție solară? Niciodată nu e prea târziu! Pune piciorul în prag și promite-ți că o vei face. Un produs cu FPS 15 sau mai mare nu doar că protejează pielea de posibile arsuri, dar și previne apariția semnelor premature ale îmbătrânirii, precum ridurile și petele pigmentare.

Recomandarea Sabio: Cremă Protectoare pentru Ten FPS 20, 71.97 lei

2: Nu îți neglija gâtul

Ai reușit să găsești crema de față perfectă pentru tenul tău? Nu neglija să o aplici și pe zona decolteului și a gâtului. Adesea uitate în rutina de îngrijire, aceste zone sunt printre primele unde apar semnele iminente ale trecerii timpului.

Recomandarea Sabio: Cremă bogată de noapte pentru ten matur, 65.26 lei

3: Elimină stresul

Știai că există o legătură între stres și acnee? Dacă simți că nivelul tău de stres nu te lasă să te bucuri de frumusețea fiecărei zile, descoperă noi modalități de a te deconecta și relaxa. Este simplu, nu trebuie să te gândești la soluții complicate și greu de pus în aplicare ci la ceva ce îți place să faci – citește cartea ta preferată, fă o baie cu săruri de mare sau urcă-te în mașină, pune-ți CD-ul cu muzica preferată și mergi la o plimbare. Cu cât îți eliberezi mai mult mintea de gândurile care nu îți dau pace, cu atât mai mari sunt șansele de a invita sănătatea și lucrurile bune în viața ta, în acest nou an.

Recomandarea Sabio: Baie de lavandă, ceai verde, sare de la Marea Moartă și ovăz, 21.42 lei

4: Respectă-ți somnul de frumusețe

Da, somnul de frumusețe nu este doar un mit! Pielea se reface cel mai bine în timpul nopții iar deprivarea de somn afecteaza procesul de regenerare a pielii. Lipsa somnului poate cauza inflamații, stres oxidativ și pierderea hidratării. Cele opt ore de somn sunt prețioase. Tratează-le ca atare.

5: Acționează împotriva aspectului de față umflată

Un simplu masaj facial seara sau dimineața poate contribui la ameliorarea aspectului de față umflată. După ce aplici un ulei de masaj, un serum sau crema de față, masează cu mișcări blânde, circulare, începând din zona frunții, apoi în jurul ochilor, după aceea spre bărbie și gât. Acest ritual rapid contribuie la îndepărtarea toxinelor acumulate în corp.

Recomandarea Sabio: Peach & Cherry – ulei de masaj facial, 54.54 lei

Care sunt rezoluțiile tale privind ritualurile de îngrijire și menținere a sănătății, în 2019? Ne-ar bucura să le împărtășești cu noi, printr-un comentariu în baza acestui articol sau pe pagina noastră de Facebook.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *