Ulei de susan

100% NATURAL

In stoc

Alege cantitatea
Resetează
Cod produs: 5257/5271

Uleiul de susan, obținut prin presare la rece din semințele de susan, este un ulei non-gras, penetrant și care poate fi  folosit în aplicații multiple pe piele, fiind non-comedogenic, regenerator, hidratant, antioxidant. Este recomandat pielii mature, ridate, afectate de iritații sau eczeme, însă poate fi folosit și pentru îngrijirea părului și scalpului, în creme, măști și balsamuri.

Are capacitatea de a absorbi o parte din razele UV, având factor natural de protecţie solară şi, din acest motiv, poate fi utilizat ca atare pe piele înainte de expunerea la soare, dar și în prepararea cremelor și loțiunilor pentru protecţie solară.

Poate fi utilizat pe piele și ca ulei de masaj, facial sau corporal, simplu sau în combinație cu uleiuri esențiale sinergice (lavandă, mentă, ger...

Uleiul de susan, obținut prin presare la rece din semințele de susan, este un ulei non-gras, penetrant și care poate fi  folosit în aplicații multiple pe piele, fiind non-comedogenic, regenerator, hidratant, antioxidant. Este recomandat pielii mature, ridate, afectate de iritații sau eczeme, însă poate fi folosit și pentru îngrijirea părului și scalpului, în creme, măști și balsamuri.

Are capacitatea de a absorbi o parte din razele UV, având factor natural de protecţie solară şi, din acest motiv, poate fi utilizat ca atare pe piele înainte de expunerea la soare, dar și în prepararea cremelor și loțiunilor pentru protecţie solară.

Poate fi utilizat pe piele și ca ulei de masaj, facial sau corporal, simplu sau în combinație cu uleiuri esențiale sinergice (lavandă, mentă, geraniu, ylang-ylang, portocală, etc), vitamine liposolubile (vit.A, E) sau alte active cosmetice pentru a-i spori eficiența. Acest ulei nu prezintă un factor de protecție solară dovedit și măsurat, însă este considerat  în literatura de specialitate, că prezintă un grad de protecţie la nivel celular față de razele soarelui.

Ambalat in flacon de culoare ambră cu sprayer, pentru o aplicare facilă.

VALABILITATE : 12 luni în loc răcoros, ferit de lumină şi umiditate .

Ingrediente (INCI/RO)

sesamum indicum seed oil

Există 3 opțiuni de Livrare disponibile:

  • Livrare Gratuită pentru Comenzi mai mari de 150 lei.
  • Livrare Locală (București și Ilfov) prin Curier Rapid –  Cost fix de transport: 10 lei. 
  • Livrare Națională (România) prin Curier Rapid –  Cost fix de transport: 15 lei.

Există 3 modalități de plată disponibile:

  • Plată Online Securizată – cu Cardul
  • Plata ramburs la primirea comenzii prin curier. Este disponibilă pentru cei care vor să plătească la primirea coletului.
  • Plata anticipată prin ordin de plată. Pentru acest timp de plată, vei primi o factură proforma în urma lansării comenzii, pe baza căreia poti efectua plata.