Pentru El

Chiar dacă este mai robustă decât pielea femeilor, pielea feţei bărbaţilor are nevoie specială de hrănire şi protecţie, mai ales că este zilnic supusă operaţiunii de bărbierit, caz în care produsele folosite pot crea reale neplăceri epidermei, mergând de la uscăciunea excesivă şi până la iritaţii şi mâncărimi neplăcute.

De aceea, pentru un bărbierit uşor şi eficient, am creat Uleiul pentru ras, un produs ce poate fi folosit în locul cremei de ras. Acest ulei special, creat din uleiuri vegetale şi uleiuri esenţiale de calitate, are un puternic efect antiage, reparator, restaurativ şi de regenerare celulară.

Pentru curăţarea şi îngrijirea pielii întregului corp, am dezvoltat special pentru bărbaţi Gelul de duş Sping Garden cu note ierboase şi proaspete, precum şi 2 săpunuri solide corporale, bogate şi nutritive .

În plus, pentru îngrijirea eficientă a pielii axilei, producem Deodorantul – Stick Pentru Bărbaţi 100% Natural, Fără Alcool, care asigură protecție și confort, avand o aromă masculină deosebită, datorită uleiurilor esențiale de eucalipt, tea-tree și lămâie verde.