Politicile de Confidenţialitate Sabio Cosmetics SRL

www.sabiocosmetics.ro respecta criteriile de preselectie GPeC ( https://www.gpec.ro/regulament-competitia-magazinelor-online-gpec/#criterii-de-preselectie) și a aderat la standardele Trusted.ro (http://www.trusted.ro/despre-noi/standardele-trusted-ro/) .

Datele cu caracter personal pe care le trimiteţi către Sabio Cosmetics SRL sau pe care le completaţi în procesul de utilizare a site-ului www.sabiocosmetics.ro  se prelucrează.   Toate informaţiile pe care le completaţi / trimiteţi în timpul utilizării www.sabiocosmetics.ro trebuie să fie complete, corecte şi actuale. În cazul în care constatăm că informaţiile furnizate de utilizator sunt incorecte, incomplete sau depăşite, accesul la www.sabiocosmetics.ro poate fi limitat sau blocat.

Acest magazin online trimite anumite date personale ale clienților săi (ID-ul comenzii, prenumele, adresa de e-mail, județul) către Împuternicitul Feedback.TRUSTED.ro, pentru a obține (în mod independent față de magazin) și pentru a publica opinia clienților magazinului cu privire la serviciile acestuia. Datele personale sunt păstrate de Împuternicit pe o perioadă maximă de 67 de zile (TRUSTED.ro își rezervă dreptul de a modifica perioada maximă pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi). Toate opiniile publicate sunt anonime.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.sabiocosmetics.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.sabiocosmetics.ro,  VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.sabiocosmetics.ro  ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.