Pentru el: 4 pași simpli de îngrijire a tenului

Sabio-banner-cosmetice-barbati

Au apus de mult zilele în care neglijarea rutinei de îngrijire a pielii era un semn al masculinității. Femeile își doresc alături un bărbat îngrijit, fără ca aceasta să însemne o programare periodică la mani-pedi. În vreme ce găsim cu ușurință articole cu sfaturi de frumusețe pentru femei, ei bine, cele cu recomandări de îngrijire pentru bărbați nu sunt la fel de generoase. De aceea le dedicăm lor articolul de azi!

Iată mai jos câțiva pași utili prin care domnii pot evita aspectul de piele uscată, ternă și fragilă:

Rutina CTH este esențială

Rutina CTH (curățare, tonifiere și hidratare) este la fel de importantă pentru bărbați, cât și pentru femei. Doamnelor, știți la ce ne referim! Pielea acestora este expusă zilnic la poluare, noxe, fum de țigară și alți poluanți dăunători. Bărbații au tendința de a avea o piele mai uleioasă și mai groasă decât a femeilor, motiv pentru care trebuie să folosească un produs de curățare facială de calitate, care să funcționeze pentru toate tipurile de piele.

Curățarea este esențială pentru igiena tenului și eliminarea celulelor moarte ale pielii. Folosește un produs blând, care curăță pielea fără să o usuce. Este un pas necesar pentru a evita punctele albe, pe cele negre și acneea. Pentru tonifiere, o apă de trandafiri este suficientă.

Hidratarea cu ajutorul unei creme bogate, cu o textură ușoară, contribuie la prevenirea aspectului uscat și tern al pielii.

Recomandările Sabio
Săpun natural pentru pielea normală – Arborele Vieții, 21.11 lei
Săpun natural pentru pielea grasă – Rozmarin, Mentă și Spirulină, 21.11 lei
Cremă revitalizantă – Argan, CoQ10 & Hialuron, 70.06 lei
Apă de flori de trandafiri, 23.99 lei

Aplică o cremă cu factor de protecție

Un alt lucru pe care bărbații tind să îl ignore este protecția solară. Razele soarelui dăunează culorii și texturii pielii. Pentru a minimiza efectele acestora, aplică o cremă cu SPF de minim 30 atât pe față, cât și pe mâini, cu 15 minute înainte de a ieși din casă, pentru ca aceasta să fie absobită cât mai bine în piele.

Îngrijește pielea din jurul ochilor

Pielea din jurul ochilor nu are glande sudoripare și sebacee, ceea ce o face foarte susceptibilă la deshidratare, vizibilă prin apariția ridurilor fine și, în timp, a ridurilor. Pentru a preveni acest lucru, aplică o cantitate mică de cremă hidratantă de ochi în fiecare dimineață și seară.

Recomandarea Sabio – Serum pentru ochi regenerator, 62.38 lei

Buzele îmbătrânesc repede

Și buzele se bronzează, se crapă și pot căpăta un aspect inestetic. Un balsam bun pentru buze este o necesitate pentru a remedia toate aceste probleme și pentru a le face moi și suple. În plus, știai că buzele îmbrătrânesc? Privește cu atenție în oglindă și vei observa liniile fine care, odată cu trecerea anilor, se accentuează. Bărbații nu au avantajul dat de machiaj, pentru a ascunde efectul scurgerii timpului. Îi ajută aplicarea unui balsam de buze dimineața și înainte de culcare.

Recomandarea Sabio – Balsam de buze Unscented, 7.68 lei

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *