Acasă | Păr – Șampoane naturale și tratamente naturiste

Părul este unul dintre cele mai prețioase daruri date femeii și merită o atenție suplimentară în toate anotimpurile. De aceea, am conceput câteva șampoane naturale lichide și solide, unice prin ingredientele folosite,  cunoscute pentru efectele lor benefice pentru podoaba capilară.

Șampoanele naturale lichide Sabio sunt pentru fiecare tip de păr : gras, normal sau uscat și sunt realizate din uleiuri vegetale nobile, tenside vegetale blânde și uleiuri esențiale ce vor lăsa părul revigorat, sănătos și strălucitor.

Produsele noastre cele mai bine vândute sunt șampoanele solide și lichide, care curăță în profunzime părul și scalpul, stopează căderea părului și se completează perfect cu Extractul de Lavandă și Rozmarin în oțet de mere Bio pentru limpezirea părului, pentru ca părul să capete suplețe și un parfum de primăvară.

Pentru a beneficia de un ritual complet de îngrijire a părului, recomandăm folosirea Balsamului pentru păr cu Mango, Macadamia &  Monoi sau pe cel de tip leave-in, cu Aloe Vera & Rozmarin.

Fiecare schimbare de culoare aduce noi modificări în textura firului de păr, iar scalpul necesită mereu o îngrijire delicată pentru a evita aparitia mătreții. Acestor probleme apărute în urma ritualurilor de înfrumusețare a părului, stresul cotidian le mai adaugă  încă una : căderea părului.

De aceea, tratamentele naturiste pentru păr, dezvoltate de Sabio, pe lângă efectele benefice firului de păr şi scalpului, acţionează şi pentru stimularea creșterii părului, grație ingredientelor sale naturale speciale, dintre care amintim frunzele de urzică, mesteacăn alb și salvie, uleiul de măsline extravirgin, uleiul de ricin, uleiul de argan și uleiurile esențiale de lavandă, salvie, oregano, rozmarin și Ylang-Ylang.

Curățare: Șampoane naturale

Hidratarea și Hrănirea Părului

Stimularea Creșterii Părului