Nevoile pielii tale, toamna, pentru a o menține catifelată și sănătoasă

Sabio-banner-ulei-struguri.fw

Toamna aduce cu ea fluctuații ale temperaturii, alături de vântul mai rece, care bate mai tare față de sezonul anterior. Din aceste motive, trebuie să adaptăm rutina de îngrijire a pielii noastre astfel încât să o hrănească eficient și să optăm pentru produse mai blânde, cu o putere mai mare de a o proteja. Alegerea acestora trebuie să ia în considerare și posibilele schimbări ce pot să apară în sezonul rece, în ce privește tipul pielii – unele persoane cu tenul gras pot observa că acesta devine normal, în vreme ce acelea cu tenul normal pot descoperi că el devine uscat.

1. Optează pentru un demachiant blând

Vara, un demachiant care acționează în profunzime este o alegere justificată, pentru că este mai eficient pentru a îndepărta transpirația și impuritățile acumulate de-a lungul zilelor toride. Toamna, însă, un astfel de produs poate fi prea dur pentru piele, odată cu scăderea temperaturilor, astfel încât este recomandat unul cu o acțiune mai blândă.

Alegerile Sabio
Lapte Demachiant – Neroli & Coacăze, 43.19 lei
Demachiant delicat – Rose & Aloe Vera, 29.75 lei

2. Adoptă o rutină de exfoliere delicată

Ca și în cazul demachierii, tindem să exfoliem tenul mai riguros vara. Trecerea la o rutină de exfoliere mai delicată va contribui la revitalizarea pielii și va acționa suficient de blând asupra tenului, în condițiile atmosferice schimbătoare ale toamnei.

Ca truc, scruburile în care este adăugat puțin ulei vegetal sunt perfecte pentru toamnă și iarnă, deoarece beneficiezi de avantajele exfolierii, având ca bonus suplimentar hidratarea oferită de uleiuri.

Alegerile Sabio
Exfoliant Facial – Maca Vitality, 25.91 lei
Ulei de sâmburi de struguri – 21.81 lei

3. Fă loc în trusa ta de îngrijire pentru o cremă hrănitoare de mâini

Uităm cu ușurință de îngrijirea mâinilor, cu toate că ele sunt una dintre cele mai expuse zone ale corpului la factorii de mediu. O cremă naturală bogată este soluția perfectă pentru a le menține suple și fine, protejate de condițiile atmosferice din această perioadă.

Alegerile Sabio
Cremă protectoare și nutritivă pentru mâini – 33.59 lei
Unt bogat de noapte pentru mâini – 52.79 lei

4. Alege un serum pentru cuticule

Cuticulele uscate sunt un indiciu clar al sezonului rece. Și, în majoritatea cazurilor, crema de mâini nu este suficientă pentru a răspunde nevoilor de hidratare ale cuticulelor. Mergi pe mâna unui serum dedicat îngrijirii lor și nu vei avea grija cuticulelor crăpate, problemă neplăcută și des întâlnită în ultimele luni ale anului.

Alegerile Sabio
Balsam pentru masajul cuticulelor și al unghiilor – 7.14 lei
Essential Nails & Cuticles Serum – 28.79 lei

Vrei să afli mai multe despre îngrijirea naturală sau să ne transmiți trucurile tale de frumusețe? Ne bucurăm să primim mesajul tău, printr-un comentariu în baza articolului sau pe contul nostru de Facebook.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *