Acasă | Îngrijire naturală pentru mâini și unghii

Mâinile spun o poveste despre tine, însă tu ești cea care decide ce fel de istorioară va fi, în funție de cât de bine le îngrijești. Pentru ca tu să te bucuri de mâini catifelate, noi îți recomandăm să porți mereu în geantă o cremă naturală de mâini, atât pentru a beneficia de hidratare ori de câte ori ai nevoie, cât și pentru a preveni îmbătrânirea pielii.

Pentru că mâinile și gâtul trădează mai mereu vârsta unei femei, noi, cele din echipa Sabio, ne-am gândit să concepem un produs natural eficient în îngrijirea și menținerea tinereții mâinilor. Așa a luat naștere Rich & Royal Hand Serum, un tratament spa pentru mâini, pe care poți să-l folosești acasă, după o exfoliere care să ajute într-adevăr la curățarea porilor, facilitând hidratarea în profunzime a pielii mâinilor, cu ajutorul serumului bogat în nutrienți naturali.

Eleganța ta începe cu o manichiură mereu proaspătă și radiantă. Dar o manichiură frumoasă pe termen lung înseamnă o îngrijire corectă și constantă.  Așadar, îți propunem să folosești în fiecare săptămână  un tratament de unghii natural, pe bază de ulei de ricin, ulei de argan și uleiuri esențiale de mentă, lavandă și rozmarin – Serumul pentru unghii și cuticule, util îndeosebi pentru hrănirea unghiei afectate de ojă, dar și pentru îngrijirea cuticulelor (pe care nu îți recomandăm să le tai, ele având rol de protecție a unghiilor).

Astfel, noi am conceput un mic kit pentru manichiură spa acasă, folosit și în câteva saloane de manichiură-pedichiură, alcătuit numai din produse cosmetice naturale, cu ingrediente active, ce îți vor oferi mâini catifelate și o manichiură frumoasă și sănătoasă pe termen lung.

Tratament unghii și mâini