Uleiuri după epilare

Indiferent de anotimp, ai nevoie sa fii perfect epilată şi să ai o piele satinată şi frumoasă! De cele mai multe ori, epilarea este un proces dureros pentru piele, însă iubim senzaţia de catifelare de după. Cu atât mai mult dacă alegem cel mai potrivit ulei după epilare pentru a oferi sănătate pielii.
Ceara de epilat, oricât de delicată ar fi, îndepărtează atât firele de păr nedorite, cât şi un strat de celule de la suprafaţa pielii, ceea ce uneori poate să provoace o inflamaţii. În afară de asta, porii sunt larg deschişi după epilare, ceea ce înseamnă că pielea este extrem de vulnerabilă, tot ceea ce vine în contact cu ea pătrunzând în straturile cele mai profunde!
Uleiurile după epilare Sabio sunt o oportunitate excelentă de a duce în straturile profunde ale pielii, imediat după epilare, substanţe hrănitoare cu efect terapeutic, ajutând-o să se recupereze rapid. Acestea calmează iritaţiile şi inflamaţiile, hrănesc pielea cu substanţe active care stimulează regenerarea celulară şi protejează împotriva factorilor externi agresivi.
Create în două formule, special concepute pentru a oferi maximum de beneficii, uleiurile după epilare Sabio 100% naturale, îmbogăţite cu ulei esenţial de muşeţel roman cu proprietăţi deosebite, te ajută să îţi recapeţi tonusul şi să te simţi bine în pielea ta proaspăt epilată.