Acasă | Ingrediente naturale: uleiuri și unturi vegetale, ape florale

Universul Sabio este construit numai din ingrediente naturale atent alese pentru proprietățile lor curative.

Și, pentru că suntem producători de cosmetice naturale, ne-am gândit să îți oferim ocazia să te bucuri de câteva dintre cele mai populare ingrediente naturale pentru îngrijirea tenului, corpului și părului:

Uleiul de argan, uleiul de migdale dulci și uleiul de germeni de grâu sunt ingrediente naturale foarte populare pentru acțiunile lor antirid. Dacă îți dorești un antioxidant natural, ce acționează eficient împotriva radicalilor liberi, atunci poți alege un ulei de jojoba sau un ulei de sâmburi de caisă.

Uleiul de avocado este un tratament eficient împotriva căderii părului, un fortifiant capilar de nădejde. Uleiul de cocos organic este un ingredient util atât pentru hidratarea pielii, cât și pentru tratarea părului uscat.

Unturile vegetale sunt ingrediente puternic emoliente, regenerante, cu efect antioxidant. Un tratament eficient împotriva ridurilor este untul de Shea, util și pentru tratarea unor afecțiuni ale pielii. Despre untul de cacao se spune că ar fi un remediu naturist pentru ameliorarea unor probleme frecvente ale femeii moderne – celulita și vergeturile.

Noi credem că toate ingredientele naturale au proprietăți curative, iar apele florale bio din flori de portocal, flori de mușețel sau trandafiri din Bulgaria, apa de Hammamelis sau cea de lavandă bio nu fac excepție, ele ajutând pielea ta să-și recapete sănătatea și frumusețea naturală.

Uleiuri vegetale

Unturi vegetale

Ape florale