Acasă | Articole noi | Fresh oriunde ai pleca în vacanţă

Vara – anotimpul mult aşteptat, când planurile noastre legate de vacanţă şi de descoperire a unor noi locuri de vis devin realitate. Momentele trăite alături de cei dragi parcă au alt farmec şi tot ce ne dorim este să avem energia necesară de a ne bucura din plin de ele. Păşeşte cu dreptul spre călătoria care te aşteaptă, pregătită cu produsele de îngrijire gata să îţi susţină frumuseţea şi starea de bine la fiecare pas!

Cremă compatibilă cu destinaţia de călătorie

În alegerea cremei de faţă pe care o vei lua cu tine în călătorie, te va ajuta să ţii cont de climatul care te aşteaptă la destinaţie şi, bineînţeles, de caracteristicile tipului tău de ten. Pleci spre nisipurile deşertului din Egipt? Ai grijă să ai la tine balsam de buze şi cremă hidratantă. Vei cutreiera pădurile tropicale din Costă Rica? Natura este destul de blândă cu pielea ta, în acest caz. Cu toate acestea, indiferent de locul unde îţi vei petrece vacanţa, crema de protecţie solară este esenţială.

Recomandările Sabio:

Balsam de buze cu mentă, 7.68 lei
Cremă Protectoare pentru Ten FPS 20 – Opal sau Bronz, 71.97 lei

Împrospătarea tenului cu apă florală

Atunci când te afli la drum, în avion, maşină sau alt mijloc de transport, o apă florală potrivită pentru toate tipurile de piele este extrem de practică şi are un efect imediat de împrospătare a tenului. Un extrabeneficiu este aroma sa extrem de plăcută şi 100% naturală, care va difuza un parfum discret în jur.

Recomandarea Sabio: Apă de lavandă bio, 23.99 lei

Ulei esenţial pentru revigorare

În funcţie de efectul dorit, un truc extrem de simplu stă în aplicarea câtorva picături de ulei esenţial la încheieturi şi, eventual, tâmple şi ceafă:

– levănţică, pentru relaxare;
– lămâie, pentru revigorare;
– bergamotă, pentru detensionare, echilibrare şi alungarea oboselii.

Recomandările Sabio:

Lavandă, ulei esenţial pur (lavandula angustifolia), 11.9 lei
Lămâie (lemon), ulei esenţial pur (citrus limonum peel), 11.9 lei
Bergamotă fără bergapten, ulei esenţial (citrus bergamia), 14.88 lei

Masajul, calea perfectă de relaxare după un drum lung

Căldura verii şi umiditatea pot duce la umflarea picioarelor, un disconfort pe care nu ni-l dorim, mai ales în vacanţă. Masajul poate fi de ajutor în astfel de situaţii, nemaivorbind de deconectarea unică pe care o oferă. De asemenea, majoritatea oamenilor sunt mai activi vara, fie că este vorba despre grădinărit, alergare, înot sau alte forme de mişcare. Masajul este calea perfectă de relaxare a muşchilor şi o recompensă binemeritată după efort.

Recomandarea Sabio: Ulei de masaj exotic, 33.59 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *