Politica Sabio Cosmetics ”48 de ore” presupune că din momentul în care ai ales produsele preferate, în cel mult 48 de ore, noi le manufacturăm și ți le trimitem.

O mențiune importantă merită făcută: comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în lucru cel tarziu a doua zi, iar comenzile lansate în weekend se procesează începând cu dimineața zilei de luni care urmează.

Livrarea comenzilor pe teritoriul României se face in zilele de luni, miercuri și vineri, prin partenerii noștri de înscredere: Fan Courier și Bookurier.

Dacă alegi ca livrarea să se facă prin curier rapid, pentru Bucureşti și Ilfov costul transportului este de 10 lei, iar pentru o destinație națională costul este de 15 lei.

Comenzile care depășesc 150 de lei (valoarea produselor cu TVA inclus) sunt livrate gratuit pe teritoriul României.

Pentru comenzile din Uniunea Europeană, pentru cel mult 5 kg greutatea coletului, costurile de livrare sunt diferentiate pe 3 zone, astfel:

–   EUROPA 1 (Bulgaria, Ungaria) : 38 euro.

– EUROPA 2 (Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Lituania, Luxembourg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Slovenia, Slovacia, Suedia) : 42 euro.

–  EUROPA 3 (Croaţia, Estonia, Finlanda, Irlanda, Letonia, Portugalia, Spania) : 48 euro.