Acasă | Despre Sabio | Povestea Sabio

Povestea Sabio

povestea sabioPovestea Sabio este şi Povestea mea. Numele meu este Aura. Am o carieră de succes într-un domeniu diferit şi foarte concurenţial, dar prima şi veşnica mea pasiune a rămas chimia. Într-o bună dimineaţă, m-am trezit cu intenţia clară de a prepara câteva cosmetice naturale. A fost un sentiment foarte intens. Aproape palpabil.

Experimentând, am început să simt cum îmbinarea proprietăţilor uleiurilor și unturilor vegetale cu arome exotice şi substanţe cu proprietăţi speciale generează mai mult decât o stare de bine. Aceste amestecuri atent combinate pot schimba nu doar starea corpului, dar şi starea interioară. Adesea, au darul să te facă să te simţi cu adevărat bine în propria ta piele, să te transforme. Eu cred că oricine poate experimenta această alchimie, pornind de la lucruri aflate la îndemână, aproape banale, precum săpunul, uleiul de corp sau o sare de baie.

Reţetele s-au născut din propriile căutări şi dintr-o anume exigenţă personală şi profesională. Am simţit de multe ori că eu şi familia mea avem nevoie şi că merităm altceva când vine vorba de îngrijirea corporală. De acel ceva care să ne ofere atât satisfacerea unei nevoi specifice, cum ar fi hidratarea bunăoară, dar şi de un sentiment mai subtil – să simţim că folosim un produs viu.
Dacă ideea a apărut din nevoia şi dorinţa de a experimenta personal o trăire aparte, reacţia celor din jur m-a încurajat să împărtăşesc aceste experienţe cu cei care caută acelaşi lucru. Astfel s-a născut Sabio Cosmetics. Rostul acestei companii este să realizeze cosmetice naturale care să te repună în propria piele, într-un mod pe cât de natural, pe atât de subtil. De altfel, Povestea Sabio se împletește în mod armonios cu propria-mi viață.

Despre numele ales pentru acest proiect minunat, adesea mi-au fost adresate aprecieri pentru armonioasa îmbinare între săpun și bio… Vă fac aici o mică destăinuire: numele Sabio provine de fapt, din alăturarea a doua nume: Sabina și Ioana. Sunt numele celor două fiice ale mele, care de la început au crezut în acest proiect şi zi de zi îmi transmit cu candoare energia necesară pentru a continua!

Preocuparea pentru un stil de viață sănătos a fost întotdeauna o prioritate pentru mine și, ulterior, pentru echipa pe care am dezvoltat-o. Studiile aprofundate în chimie, care stau la baza formării mele academice, m-au ajutat să înțeleg impactul real pe care produsele de îngrijire personală îl au asupra sănătății umane și, implicit, asupra mediului. Principalul avantaj competitiv al produselor Sabio este grija reală pentru ingredientele calitative naturale, rețetele inovatoare și varietatea și complexitatea gamei de produse.

Folosim numai ingrediente 100% naturale, bioactive, din care unele sunt rare şi organice. Selectăm cu atenție, din cele mai fiabile și regenerabile surse, materii prime precum uleiuri și unturi vegetale, substanțe active prețioase, extracte de plante și fructe, semințe, ceară de albine, emulsifianți naturali, plante și flori, sare de Himalaya, sare de la Marea Moartă, surfactanți naturali, minerale marine și argile, uleiuri esențiale pure din punct de vedere microbiologic și vitamine cosmetice. Pentru achiziția acestora, accesăm piața europeană (țări ca Germania, Marea Britanie, Franța, Italia și Spania) și bineînțeles că ne străduim ca, în măsura în care acest lucru este posibil, să găsim furnizori și în România.

Producem în loturi mici, bine controlate, prin procese lente și la temperaturi moderate, pentru a păstra intacte proprietățile active ale ingredientelor folosite.

Sabio este marca înregistrata în România înca din 20.01.2015, conform Certificatului de marcă nr.137356 eliberat de OSIM și la nivel european din data de 25.01.2017, conform Certificatului de marcă nr.012637138 eliberat de EUIPO.
De-a lungul timpului, echipa Sabio a crescut, iar portofoliul de produse s-a dezvoltat așa cum mi-am dorit. Avem o gamă diversificată de produse, care acoperă o mare parte din paleta de îngrijire personală, pentru față, corp, păr, spa, baby și remedii naturale.
Procesul de fabricație al produselor Sabio este realizat în întregime manual, de aici unicitatea fiecărui produs, care beneficiază de toată atenția și pasiunea noastră, astfel încât cel care îl cumpără primește, odată cu el, și o parte din energia şi căldura mâinilor care i-au dat viaţă.

Produsele sunt comercializate prin magazinul online propriu (https://www.sabiocosmetics.ro) și suntem permanent interesați de dezvoltarea rețelei de distribuitori. În timp, am încheiat contracte de furnizare de produse cu retaileri recunoscuți, printre care se numără mari lanțuri de magazine (Mega Image, Kaufland, Auchan), farmacii (Farmacia Tei, Bebetei) și magazine naturiste (Miobio, Remediavert, Naturaland), dar și cu profesioniști în domeniul îngrijirii personale. De asemenea, livrăm produsele Sabio și pe piața europeană, în țari precum Germania, Olanda, Marea Britanie, Elveția, Franța, Spania, Italia, etc.
Permanent, ținând cont de sugestiile clienților noștri, avem produse în curs de cercetare și dezvoltare și reușim ca, o dată la 3-4 luni, să lansăm produse noi.

Dacă doreşti să experimentezi o nouă abordare a îngrijirii personale, sau să păşeşti mai adânc în lumea fascinantă a aromelor şi răsfăţului… Povestea Sabio poate deveni şi Povestea ta.

Echipa Sabio

Aura si Larisa

echipa sabio

Sabio Cosmetics a apărut dintr-o necesitate interioară. Pasiunea noastră pentru chimie, dar și pentru un stil de viață natural, sănătos și echilibrat, a condus la formarea primului nucleu al Sabio. Deși fiecare dintre noi are în spate o carieră de succes în avocatură, am constatat pe parcurs că, pentru a construi o companie de succes, ai nevoie de aceleași ingrediente care îți sunt necesare pentru a deveni un avocat  de succes: determinare, rigoare, preocupare reală pentru nevoile celorlalți.

Împreună creăm rețetele și portofoliul de produse, gestionăm producţia, ţinem în ordine toate evidenţele firmei, ne îngrijim de partea de autorizare a activităţii şi de testările produselor, precum şi de toate celelalte aspecte legale şi de afaceri ale firmei.

Povestea Sabio are rădăcinile bine ancorate în valori ca familia, parteneriatul, grija față de ceilalți, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viață, iar Sabio vine să împlinească acest echilibru şi să-i aducă o preţioasă plus- valoare .

Prin ceea ce facem zi de zi, construim, pas cu pas, ceea ce devine Universul Sabio, în care ne dorim ca fiecare dintre prietenii Sabio să se regăsească și să exploreze, alături de noi, darurile naturii și propria frumusețe, interioară și exterioară.

Rolul nostru este de a dezvolta în jurul Sabio o adevărată comunitate de oameni preocupați de sănătatea lor, de felul în care arată și se simt. Preocuparea noastră este ca fiecare persoană care vine în contact cu produsele Sabio să simtă că Promisiunea Sabio de a oferi în permanență o emoție vie, este valabilă pentru fiecare în parte.