povestea sabioPovestea Sabio este şi Povestea mea. Numele meu este Aura. Am o carieră de succes într-un domeniu diferit şi foarte concurenţial, dar prima şi veşnica mea pasiune a rămas chimia. Într-o bună dimineaţă, m-am trezit cu intenţia clară de a prepara câteva cosmetice naturale. A fost un sentiment foarte intens. Aproape palpabil.

Experimentând, am început să simt cum îmbinarea proprietăţilor uleiurilor și unturilor vegetale cu arome exotice şi substanţe cu proprietăţi speciale generează mai mult decât o stare de bine. Aceste amestecuri atent combinate pot schimba nu doar starea corpului, dar şi starea interioară. Adesea, au darul să te facă să te simţi cu adevărat bine în propria ta piele, să te transforme. Eu cred că oricine poate experimenta această alchimie, pornind de la lucruri aflate la îndemână, aproape banale, precum săpunul, uleiul de corp sau o sare de baie.

Reţetele s-au născut din propriile căutări şi dintr-o anume exigenţă personală şi profesională. Am simţit de multe ori că eu şi familia mea avem nevoie şi că merităm altceva când vine vorba de îngrijirea corporală. De acel ceva care să ne ofere atât satisfacerea unei nevoi specifice, cum ar fi hidratarea bunăoară, dar şi de un sentiment mai subtil – să simţim că folosim un produs viu.
Dacă ideea a apărut din nevoia şi dorinţa de a experimenta personal o trăire aparte, reacţia celor din jur m-a încurajat să împărtăşesc aceste experienţe cu cei care caută acelaşi lucru. Astfel s-a născut Sabio Cosmetics. Rostul acestei companii este să realizeze cosmetice naturale care să te repună în propria piele, într-un mod pe cât de natural, pe atât de subtil. De altfel, Povestea Sabio se împletește în mod armonios cu propria-mi viață.

Despre numele ales pentru acest proiect minunat, adesea mi-au fost adresate aprecieri pentru armonioasa îmbinare între săpun și bio… Vă fac aici o mică destăinuire: numele Sabio provine de fapt, din alăturarea a doua nume: Sabina și Ioana. Sunt numele celor două fiice ale mele, care de la început au crezut în acest proiect şi zi de zi îmi transmit cu candoare energia necesară pentru a continua!

Preocuparea pentru un stil de viață sănătos a fost întotdeauna o prioritate pentru mine și, ulterior, pentru echipa pe care am dezvoltat-o. Studiile aprofundate în chimie, care stau la baza formării mele academice, m-au ajutat să înțeleg impactul real pe care produsele de îngrijire personală îl au asupra sănătății umane și, implicit, asupra mediului. Principalul avantaj competitiv al produselor Sabio este grija reală pentru ingredientele calitative naturale, rețetele inovatoare și varietatea și complexitatea gamei de produse.

Folosim numai ingrediente 100% naturale, bioactive, din care unele sunt rare şi organice. Selectăm cu atenție, din cele mai fiabile și regenerabile surse, materii prime precum uleiuri și unturi vegetale, substanțe active prețioase, extracte de plante și fructe, semințe, ceară de albine, emulsifianți naturali, plante și flori, sare de Himalaya, sare de la Marea Moartă, surfactanți naturali, minerale marine și argile, uleiuri esențiale pure din punct de vedere microbiologic și vitamine cosmetice. Pentru achiziția acestora, accesăm piața europeană (țări ca Germania, Marea Britanie, Franța, Italia și Spania) și bineînțeles că ne străduim ca, în măsura în care acest lucru este posibil, să găsim furnizori și în România.

Producem în loturi mici, bine controlate, prin procese lente și la temperaturi moderate, pentru a păstra intacte proprietățile active ale ingredientelor folosite.

Sabio este marca înregistrata în România înca din 20.01.2015, conform Certificatului de marcă nr.137356 eliberat de OSIM și la nivel european din data de 25.01.2017, conform Certificatului de marcă nr.012637138 eliberat de EUIPO.
De-a lungul timpului, echipa Sabio a crescut, iar portofoliul de produse s-a dezvoltat așa cum mi-am dorit. Avem o gamă diversificată de produse, care acoperă o mare parte din paleta de îngrijire personală, pentru față, corp, păr, spa, baby și remedii naturale.
Procesul de fabricație al produselor Sabio este realizat în întregime manual, de aici unicitatea fiecărui produs, care beneficiază de toată atenția și pasiunea noastră, astfel încât cel care îl cumpără primește, odată cu el, și o parte din energia şi căldura mâinilor care i-au dat viaţă.

Produsele sunt comercializate prin magazinul online propriu (https://www.sabiocosmetics.ro) și suntem permanent interesați de dezvoltarea rețelei de distribuitori. În timp, am încheiat contracte de furnizare de produse cu retaileri recunoscuți, printre care se numără mari lanțuri de magazine (Mega Image, Kaufland, Auchan), farmacii (Farmacia Tei, Bebetei) și magazine naturiste (Miobio, Remediavert, Naturaland), dar și cu profesioniști în domeniul îngrijirii personale. De asemenea, livrăm produsele Sabio și pe piața europeană, în țari precum Germania, Olanda, Marea Britanie, Elveția, Franța, Spania, Italia, etc.
Permanent, ținând cont de sugestiile clienților noștri, avem produse în curs de cercetare și dezvoltare și reușim ca, o dată la 3-4 luni, să lansăm produse noi.

Dacă doreşti să experimentezi o nouă abordare a îngrijirii personale, sau să păşeşti mai adânc în lumea fascinantă a aromelor şi răsfăţului… Povestea Sabio poate deveni şi Povestea ta.

Suntem o mică „familie” de oameni entuziaşti, voioşi, ambiţioşi şi cu mare drag de natură şi de semenii noştri, o mână de oameni pasionaţi, cu încredere şi convingere, luptând permanent pentru a face ca visele noastre să prindă aripi şi să-şi ia zborul.

Fiecare dintre noi a venit cu ce-a fost înzestrat şi a avut mai bun: unii cu măiestria de a îmbina extracte de plante şi uleiuri esenţiale şi multe alte bunătăţi ale naturii, cu căldura şi dibăcia palmelor, în a da formă bijuteriilor cosmetice, alţii s-au ,,înarmat” cu hârtie, pix şi idei fără număr, alţii cu strategiile şi, uite aşa … sinergia creată între noi a devenit una vie, intensă, conducându-ne în aceeaşi direcţie, aceea de a gândi şi a da viaţă produselor noastre.

Fiind pasionaţi de ceea ce facem, am căutat întotdeauna să ne depăşim limitele şi să gândim în afara contextelor obişnuite, creând lucruri, pe cât de simple, pe atât de importante, prin calitatea lor, în viaţa noastră de zi cu zi.

Am plecat de la convingerea că pentru a schimba lumea, în primul rând avem nevoie să ne schimbăm propriile atitudini şi obiceiuri, pornind de la noi inşine. Cea care a fost permanent o sursă de inspiraţie pentru noi, pas cu pas, a fost mama-natură, prin diversitatea oferită, generozitatea, frumuseţea şi echilibrul său. Reprezintă determinarea noastră de a ne respecta promisiunile faţă de planetă şi viaţă şi implicit faţă de prietenii Sabio.

Respectul faţă de natură şi dorinţa permanentă de a o proteja au stat întotdeauna mână în mână cu orientarea spre a găsi soluţii eficiente la supraconsumul din zilele noastre şi lejeritatea cu care ne achiziţionăm produse chimice, fără nicio afinitate faţă de pielea noastră delicată, ba mai mult, extrem de dăunătoare pentru întreg organismul nostru.

echipa sabio

Sabio Cosmetics a apărut dintr-o necesitate interioară. Pasiunea noastră pentru chimie, dar și pentru un stil de viață natural, sănătos și echilibrat, a condus la formarea primului nucleu al Sabio. Creăm rețetele și portofoliul de produse, gestionăm producţia, ţinem în ordine toate evidenţele firmei, ne îngrijim de partea de autorizare a activităţii şi de testările produselor, precum şi de toate celelalte aspecte legale şi de afaceri ale firmei.

Povestea Sabio are rădăcinile bine ancorate în valori ca familia, parteneriatul, grija față de ceilalți, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viață, iar Sabio vine să împlinească acest echilibru şi să-i aducă o preţioasă plus- valoare .

Prin ceea ce facem zi de zi, construim, pas cu pas, ceea ce devine Universul Sabio, în care ne dorim ca fiecare dintre prietenii Sabio să se regăsească și să exploreze, alături de noi, darurile naturii și propria frumusețe, interioară și exterioară.

Rolul nostru este de a dezvolta în jurul Sabio o adevărată comunitate de oameni preocupați de sănătatea lor, de felul în care arată și se simt. Preocuparea noastră este ca fiecare persoană care vine în contact cu produsele Sabio să simtă că Promisiunea Sabio de a oferi în permanență o emoție vie, este valabilă pentru fiecare în parte.

Echipa Sabio a alocat timp, energie şi pasiune în aşa fel încât să îţi ofere o emoţie vie ori de câte ori foloseşti rodul mâinilor noastre. Prietenii Sabio spun că am reuşit. Fiindcă produsele Sabio sunt veritabile, originale, eficiente, atractive şi adecvate pentru utilizarea de zi cu zi şi pentru întreaga familie. Îţi oferă răsfăţ şi bucurie, graţie faptului că acestea cuprind în ele tot ce are mai bun natura: am creat îmbinări armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive. Toate etapele creării sunt handmade.

Mai mult, produsele Sabio sunt „soulmade” pentru că, pe lângă preţioasele ingrediente naturale, găseşti în fiecare produs o scânteiere de suflet omenesc.

Perseverenţa continuă în privinţa calităţii şi respectarea echilibrului natural au fost motorul care ne-a pus în mişcare de fiecare dată!

Politica Sabio Cosmetics ”48 de ore” presupune că din momentul în care ai ales produsele preferate, în cel mult 48 de ore, noi le manufacturăm și ți le trimitem.

O mențiune importantă merită făcută: comenzile care se primesc pe parcursul unei zile intră în lucru a doua zi, iar comenzile lansate în weekend se procesează începând cu dimineața zilei de luni care urmeaza.


100natural jpg100% natural înseamnă respect pentru viață. La Sabio folosim ingrediente 100% naturale, bioactive din cele mai sigure surse, fără surfactanţi, parabeni, aditivi, solvenţi, parafine, aromatizanţi, coloranţi artificiali sau alte produse chimice de sinteză. Ne informăm, testăm, căutăm permanent ceea ce are natura mai bun de oferit. Chiar dacă produsele Sabio sunt 100% naturale, cele mai multe dintre ele contin uleiuri esentiale si alte ingrediente activatoare, de aceea recomandăm insistent să efectuaţi un test prealabil utilizării oricărui produs, în pliul cotului si să nu lăsaţi produsele la îndemâna copiilor.

În eforturile continue de dezvoltare şi îmbunătăţire a calităţii produselor şi serviciilor noastre,  procedura de fabricaţie a produselor cosmetice marca Sabio a fost certificată în conformitate cu standardul ISO 22716 ( GMP) de către un organism de certificare internaţional, independent. Acest certificat se poate vizualiza în secţiunea Documente Legale.


logo handmade jpgToate produsele Sabio sunt rezultatul mâinilor noastre! Procesul de creare este Handmade, fiecare produs este unic. Produsele Sabio se bucură în momentul creării lor de întreaga noastră atenție și pasiune. Dacă omul sfințeste locul, credem cu putere că același lucru se întâmplă și cu produsele handmade.


bioactivCând natura face casă bună cu știința. O definire simplă pentru un ingredient bioactiv ar fi: o substanță care are un efect revitalizant si benefic asupra țesuturilor vii. Natura are daruri unice, imposibil de reprodus în laborator. Ceea ce facem însă în laboratorul Sabio este să maximizăm efectele benefice ale ingredientelor, prin amplificarea sinergiei dintre ele. Știm care combinații sunt cele mai potrivite în funcție de efectul pe care vrem să îl obținem. Știm care sunt acei parametri optimi în care un ingredient ”dă tot ce poate”. Și mai știm că un produs bine făcut este mai mult decât suma ingredientelor sale. De unde știm? Din laborator. Din cel al naturii, dar și din cel de chimie!

Bioactiv este marca inregistrata a Sabio. 


Produsele Sabio NU SUNT TESTATE PE ANIMALE.

SABIO COSMETICS S.R.L.

Sediul social: B-dul. Aviatorilor nr. 66, et.1, ap.4, sector 1, București
Punct de lucru: Șos. București-Ploiești nr.180K, sector 1, București

Nr. Reg. Com.: J40/12026/2012
CUI RO30798770
Cont bancar: RO32BACX0000000817724000
Banca: Unicredit Bank / Charles de Gaulle

Vei putea găsi produsele Sabio la următorii distribuitori:

Beauty District Stejarii Country Club – str.Jandarmeriei, nr.14, sector 1, Bucureşti, 0744332286

Beauty District Nordului – Şoseaua Nordului 82-92, Intrarea B, parter,  sector 1, Bucureşti, 0212329779

Beauty District Victoriei – Bloc D4, Parter, Calea Victoriei 153, sector 1, București 010072, 0746115686

MioBio –  str.Jules Michelet, nr.9, Bucureşti, sector 1,  0731 365 816

Mega Image Băneasa – Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 83 – 87, sector 1, 021226677

Mega Image Piata Sudului –  Piata Sudului, Bucureşti, 021224677

Mega Image Ghencea – Prelungirea Ghencea, nr. 89 B,sector 6, Bucureşti, 0212246677

Mega Image Constanta  –  Bd. Tomis nr.310AConstanta

Mega Image Barbu Vacarescu –  Strada Barbu Văcărescu 201, București

Mega Image Ion Mihalache –  Bd.Ion Mihalache, nr.92, sector 1 Bucuresti

Mega Image Plaza Romania –  Bd.Timisoara, nr.26, sector 6, Bucureşti

Mega Image Magheru –  Bd. G-ral Gheorghe Magheru, nr.9, sector 1, București

Mega Image  Corbeanca –  Comuna Corbeanca, Sos.Unirii, nr.238, jud.Ilfov

Mega Image Piata Gemeni –  str.Vasile Lascar, nr.108-116, sector 2, București

Magazin RemediaVert Bucureşti, în cadrul Galeriilor Comerciale Carrefour  Baneasa, Sos. Bucureşti – Ploiesti, nr 44A, sector 1, Bucuresti, 0736197795;

Magazin RemediaVert Ploieşti, în cadrul Galeriilor Comerciale Ploieşti Shopping City , str DN 1B nr915A Prahova, 0732454505

Magazin RemediaVert Bucureşti, în cadrul Promenada Mall, Calea Floreasca nr. 246B, Bucuresti, 0745590529

Magazin RemediaVert Ploieşti, în cadrul Afi Palace Ploiesti, str Calomfirescu, nr. 2, 0729492010

Magazin RemediaVert Bucureşti, în cadrul Afi Cotroceni, str.Vasile Milea, Nr.4, Bucuresti, 0729025838

Magazin RemediaVert Bucureşti, în cadrul Parklake Mall, str Liviu Rebreanu nr. 4  Bucuresti, 0726942726

Farmacia Tei  – Bd.Barbu Vacarescu, nr. 154-158, Sector 2, Bucureşti, România, 0215390737

Farmacia Tei din Dristor -​ Bd.Camil Ressu nr.7, sector 3, București, România

BebeTei Sun Plaza – Calea Văcărești, nr.391, parter, București, 0722283296

BebeTei Plaza Romania – Bd.Timisoara, nr.26, sector 6, București,

BebeTei – B-dul Lacul Tei, nr. 62, Vila Bebe Tei, Sector 2, Te0736653053

BebeTei Vivo! Constanța – Bd. Aurel Vlaicu 220, Constanța

Kaufland București-Colentina – Șos.Colentina Nr. 6, sector 2, București

Kaufland București-Electroaparataj – Șos.Pantelimon Nr. 244-246, sector 2, București

Kaufland București-Tei- str.Barbu Văcărescu Nr. 120-144, sector 2, București

Kaufland București-Bucureștii Noi – Bd.Bucureșii Noi Nr. 50B, sector 1, București

Kaufland București-Tudor Vladimirescu – Bd.1 Mai, Nr. 51-55, sector 6, București

Kaufland București-Apărătorii Patriei – Șos.Olteniței, Nr. 388, sector 4, București

Kaufland București-Vitan – str.Răcari, Nr. 5, sector 3, București

Kaufland București-Crângași – Bd.Orhideelor, Nr. 46, sector 1, București

Kaufland București-Rahova – str.Mihail Sebastian Nr. 88, București

Kaufland București-Brâncuși – str.Valea Oltului Nr. 195-197, sector 6, București

Kaufland Ploiești-Vest – Șos.Vestului, Nr.9, Ploiești, jud.Prahova

Kaufland Ploiești-Democrației – str.Piața 1 Decembrie 1918, Nr.1, Ploiești, jud.Prahova

Kaufland Ploiești-Nord – str.Republicii, Ploiești, jud.Prahova

Kaufland Râmnicu-Vâlcea – str.Gib Mihăiescu, Nr.30, Râmnicu-Vâlcea, jud.Vâlcea

Kaufland Timișoara-Cetate – str.Gheorghe Lazăr, nr.26, Timișoara, jud.Timiș

Kaufland Timișoara-Dumbrăvița – str.Conac, Nr.51, Com.Dumbrăvița, jud.Timiș

Kaufland Timișoara-Elisabetin – str.D.Bojinca, nr.4, Timișoara, jud.Timiș

Kaufland Cluj-Mănăstur – str.Câmpului, Nr.9-19, Cluj, jud.Cluj

Kaufland Cluj-Mărăști – str.Fabricii, Nr.12, Cluj, jud.Cluj

Kaufland Galați-Oțelarilor – str.Oțelarilor, Micro 21, Galați, jud.Galați

Kaufland Galați Prelungirea Brăilei – str.Brăilei, Nr.144, Galați, jud.Galați

Kaufland Galați-Henri Coandă – str.Viitorului, nr.66, Galați, jud.Galați

Kaufland Iași – Tudor Vladimirescu – str.Chimiei, Nr.2, Iași, jud.Iași

Kaufland Iași – Alexandru Cel Bun – str.Pavlov, Nr.14, Iași, jud.Iași

Kaufland Iași – Nicolina – str.Mitropolit Varlaam, Iași, jud.Iași

Kaufland Iași – Păcurari – str.Păcurari, Nr.92, Iași, jud.Iași

Kaufland Constanța – Bd.1 Decembrie 1918, Nr.21, Constanța, jud.Constanța

www.elefant.ro

www.eMAG.ro

​PRAVALIA.DE – Karl-Marx-Straße 193, 12055 Berlin​ , Germania