Ce este celulita?

Exfoliant anticelulitic Cafea si Ghimbir

Celulita – cum apare și cum o putem diminua

Dacă termenul celulită nu îți este familiar, ești mult mai norocoasă decât majoritatea femeilor care se confruntă cu această problemă. Este vorba despre un aspect de coajă de portocală al pielii, care poate apărea pe stomac, coapse sau pe posterior. Dacă știi despre ce vorbim, atunci este foarte posibil că te afli în căutarea soluțiilor de minimizare a ei. Există multe tratamente dedicate diminuării celulitei iar noi ți le vom prezenta pe cele mai la îndemână și mai naturale dintre acestea.

Mai întâi de toate, ce este celulita și cum se dezvoltă? Celulita constă în arii de depozite de grăsime situate sub piele, care au fost împinse la suprafața țesutului, cauzând un aspect neregulat, încrețit al pielii. Este ultimul lucru pe care și-l dorește cineva, mai ales atunci când se îmbracă în costumul de baie, pentru a merge la piscină, sau intenționează să poarte pantaloni ori fustă scurtă.

Cum se dezvoltă celulita

Deși nu este 100% clar cum se dezvoltă celulita, cercetările sugerează existența câtorva potențiali factori favorizanți.

Factorii genetici

Studiile indică la baza apariției celulitei predispoziția genetică. La aceasta se adaugă factori precum circulația, metabolismul și sexul.

Hormonii

Unele studii sugerează că o creștere a nivelului de hormoni sau dezechilibrul tiroidian pot cauza dezvoltarea celulitei.

Dieta

Vechea zicală care spune că ești ceea ce mănânci se poate aplica și în cazul celulitei. Aceasta este favorizată de o alimentație în care există prea multă grăsime și carbohidrați, Consumul de sare peste medie poate contribui și el.

Obiceiuri și alegeri

Poate că nu poți controla apariția celulitei, însă ceea ce este sigur e că îți poți evalua alegerile legate de sănătate, pentru a identifica obiceiurile pe care le poți schimba în vederea diminuării acesteia.

De exemplu sportul, menținerea nivelului de alcool la minim, renunțarea la fumat, alimentația sănătoasă sunt modalități extraordinare nu doar de minimizare a celulitei, ci și de îmbunățire a stării generale de sănătate. Evitarea hainelor și a lenjeriei de corp strâmte poate fi și ea de ajutor.

Kit Sabio anti-celulită

Exfoliant anticelulitic – Cafea & Ghimbir;

GRAPEFRUIT, ulei esențial pur;

Sare de la Marea Moartă cu Lavandă – Cristale de Baie 100% Naturale;

Ulei de masaj stimulator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *