Acasă | Baby

Pielea bebeluşilor este sensibilă, delicată şi uimitor de mătăsoasă. Pentru că e atât de preţioasă, este nevoie să înţelegem exact cum să o protejăm şi să o hrănim.

La Sabio am cercetat şi am dezvoltat o gamă completă de produse 100% naturale, manufacturate numai cu ingrediente organice, fără parfum sau uleiuri esenţiale, dedicată îngrijirii pielii sensibile a bebeluşilor, încă din primele zile de viaţă.

Șamponul și Gelul de duș Sabio Baby are o formulă delicată, datorită ingredientelor naturale folosite, ce oferă o curățare blândă . Se poate folosi pentru baie și este potrivit pentru toate tipurile de piele și păr.  Nu irită ochii şi nu produce lacrimi.

Săpunul natural Sabio Baby înveselește fiecare baie, oferind o formulă bogată, mătăsoasă și hidratantă pentru piele. Este manufacturat numai din ingrediente organice, care curăță eficient pielea, fără să o usuce, oferindu-i catifelare și un parfum discret.

Untul de corp Calendula Baby Butter protejează eficient împotriva iritațiilor provocate de scutece. Acest unt de corp poate fi folosit și de gravide și de proaspetele mămici, pentru că ajută la prevenirea și eliminarea vergeturilor.

Uleiul Sabio Baby Oil este blând și neparfumat, perfect pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Curățare Blândă

Hrănire și Protecție