7 secrete din “fântâna tinereții”

Crema contur ochi Sabio da timpul inapoi

Ce poți face pentru a da timpul înapoi? Un chip îngrijit contribuie la eternul mister feminin, iar toată lumea se va întreba care este secretul tău.

Înainte de machiaj, aplică un primer

Pielea se subțiază și se usucă odată cu vârsta, astfel încât încep să apară ridurile și liniile fine. Aplicarea unui primer înainte de machiaj ajută la minimizarea vizibilității acestora, precum și a porilor, umplându-i. Astfel pielea ta va deveni o pânză netedă, pe care poți aplica produsele de machiaj. Nu diminuează imperfecțiunile pielii, însă le poate face mai puțin vizibile.

Recomandarea Sabio – Bază de machiaj – Aloe & Jojoba Face Primer, 29.75 lei

Hidratează buzele

Buzele crăpate, deshidratate, sunt o problemă des întâlnită. O poți combate aplicând mai des un balsam de buze cu vitamina E. Poți folosi și un exfoliant blând, pentru a îndepărta pielea uscată.

Recomandările Sabio

Balsamurile de buze Sabio, 100% naturale – 7.68 lei / bucata
Scruburile de buze Sabio, 100% naturale – între 21.11 lei și 25.87 lei / bucata

Menține albul dinților

Cafeaua, ceaiul, vinul sunt doar câteva băuturi care pot păta smalțul dinților. La fel și fumatul. O dantură pătată, îngălbenită poate adăuga câțiva ani pe față. Este bine să previi această situație, folosind o pastă de dinți cu efect de albire a dinților.

Recomandarea Sabio – Pudră pentru albirea dinţilor – Bright White, 71.98 lei

Exfoliază constant tenul

Aplicarea constantă a unui scrub de calitate poate avea beneficii cumulate: cu cât mai mult îl folosești, cu atât mai bine va arăta pielea ta. Exfolierea o dată pe săptămână, în cazul pielii uscate, și de maxim două ori pe săptămână, dacă ai piele normală sau mixtă, stimulează producția de colagen, diminuează ridurile fine și pigmentarea și previne subțierea pielii, proces care are loc odată cu vârsta.

Recomandarea Sabio – Exfoliant Facial – Maca Vitality, 25.91 lei

Folosește ulei de ricin pentru sprâncene

Sprâncenele dese dau impresia de vitalitate și creează un efect vizual de lifting al feței. Uleiul de ricin ajută la îndesirea acestora.

Recomandarea Sabio – Ulei de ricin organic, 23.99 lei

Bea smoothie-uri verzi

Smoothie-urile sau sucurile verzi oxigenează pielea și stimulează drenajul limfatic. Te vei bucura de efecte în doar câteva zile.

Investește în produse cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o subtanță care se regăsește în mod natural în compoziția pielii, menținând-o tânără și hidratată. Acesta absoabe de 1000 de ori greutatea sa în apă și datorită acestui lucru liniile fine și ridurile se estompează.

Recomandările Sabio
Cremă de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic și Coenzima Q10, 70.06 lei
Cremă contur ochi cu acid hialuronic și coenzima Q10, 31.67 lei
Cremă nutritivă de zi cu acid hialuronic, jojoba şi pantenol, 66.22 lei

Tu ce secrete din fântâna tinereții ai descoperit? Ne bucurăm să le împărtășești cu noi printr-un comentariu în baza acestui articol sau pe contul nostru de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *