4 recomandări pentru o piele fermă

Sabio sare himalaya exfoliant pentru elasticitatea pielii

Inevitabil, odată cu timpul, pielea noastră trece prin schimbări, date de forța gravitațională și de degenerarea țesutului conectiv, care duce la pierderea elasticității acesteia. Ne putem împotrivi forței care ține Luna pe orbita planetei noastre? Cu siguranță nu, însă cert fiecare dintre noi se va bucura de faptul că a acționat preventiv și va culege roadele faptului că a avut grijă din timp de pielea sa.

1. Adu primăvara pe pielea ta, prin hrană

Alimentele care conțin vitamina A sunt bogate în retinol, ceea ce face să fie foarte important rolul lor în menținerea tinereții pielii. Pune pe lista hranei tale zilnice alimente precum ficat, ouă, pește, produse lactate.

2. Exfoliază constant cu un produs pe bază de sare

Există dovezi care arată impactul unui scrub pe bază de sare asupra fermității pielii. În plus, exfolierea ajută pielea să absoarbă mai bine cremele de hidratare, care vor putea astfel duce mai eficient la îndeplinire misiunea de a o hrăni cât mai în profunzime. Scruburile cu sare conțin minerale importante, precum magneziu, potasiu sau calciu, care contribuie la refacerea celulelor pielii și au efect anti-ageing.

Recomandarea Sabio: Exfoliant – Sare de Himalaya & Ulei de măsline extravirgin, 43.19 lei/ 250 ml

3. Ține în camera ta ghivece cu flori

Nivelul de poluare din spațiile interioare poate fi mai mare decât cel din exterior. O plantă în camera ta sau pusă pe birou, la locul de muncă, va acționa ca un filtru de aer, lucru benefic pe termen lung nu doar pentru aspectul pielii tale, ci și pentru starea ta generală de sănătate.

4. Fă exerciții faciale

Iată un exercițiu foarte bun pentru ridicarea pomeților, reducerea pliurilor nazolabiale, îmbunătățirea circulației sangvine și tonifierea mușchilor gâtului.

Ce ai de făcut:

  • Ia o lingură curată și fixează-i coada între buze, în centrul acestora;
  • Ridică lingura, cu ajutorul mandibulei;
  • Zâmbește și menține 5 — 10 secunde;
  • Relaxează obrajii pentru o scurtă pauză (10 secunde);
  • Repetă de 10 ori;
  • Fă acest exercițiu dimineața, când te trezești, și seara, înainte de culcare.

Care sunt recomandările tale pentru o piele fermă? Ne bucurăm să le împărtășești cu noi, printr-un comentariu în baza acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *