4 obiceiuri cu remedii naturale, pentru picioare frumoase

banner-sabio-ingrijire-picioare

Căldura verii necesită picioare pregătite pentru vară! Ce ai de făcut pentru asta? Tratează-le așa cum îți tratezi tenul:

  1. Bucură-ți picioarele cu băi aromate

Picioarele fiecăreia dintre noi vor avea, la un moment dat, piele aspră sau uscată. Pentru a le menține un aspect catifelat, bucură-le, periodic (optim de trei ori pe săptămână), cu un ritual simplu – pune într-un lighean apă caldă, în care adaugi câteva picături din uleiul esențial preferat, un ulei vegetal 100% natural și sare Epsom, care alină durerile musculare și picioarele umflate și crește nivelul de magneziu al organismului. Înmoaie-ți picioarele în această apă, timp de aproximativ zece până la cincisprezece minute, la finalul cărora vei putea îndepărta cu ușurință pielea moartă, pentru aspectul plăcut mult dorit.

Recomandările Sabio
Sare Epsom cu flori de portocal – Cristale de Baie 100% Naturale, 46.06 lei
Geranium Rose, ulei esențial pur (pelargonium graveolens oil), 22.81 lei
Ulei de cocos fracționat (118 ml), 32.52 lei

  1. Exfoliază

După ce le-ai oferit picioarelor tale un răsfăț aromat și hrănitor, aplică un scrub, pentru a îndepărta zonele uscate sau îngroșate.

Recomandarea Sabio
Exfoliant – Sare de la Marea Moartă și Spirulină, 43.19 lei

  1. Lasă-ți picioarele să respire

Un obicei bun pentru picioare este de a te descălța odată ajunsă acasă, pentru a le lăsa să respire. Altfel, transpirația și impuritățile acumulate în încălțăminte în timpul zilei vor continua să acționeze asupra picioarelor, creând un teren propice pentru diverse afecțiuni dermatologice. Pentru un efect anti-fungic și odorizant, pune în încălțăminte bucăți de vată îmbibate în ulei esențial de patchouli.

Recomandarea Sabio
Patchouli, ulei esențial pur (pogostemon cablin oil), 30.63 lei

  1. Hidratează

Vrei să îți simți pielea picioarelor moale, precum cea de bebeluș? Investește într-o cremă de calitate sau folosește uleiuri naturale. În general, picioarele au nevoie de o cremă cu o consistență mai groasă față de produsele aplicate pe pielea din alte părți ale corpului. Alege o cremă care conține vitamina E și uleiuri vegetale. Masajul picioarelor cu unt de cocos catifelează și relaxează picioarele obosite. Dacă pielea este foarte uscată, optează pentru un tratament pe durata întregii nopți – masează picioarele cu unt de cacao și apoi încalță-le cu o pereche de șosete de bumbac. Vei începe ziua cu o piele mult mai fină a picioarelor. Încântată?

Recomandările Sabio
Cremă hidratantă pentru picioare, 29.75 lei
Ulei de cocos virgin organic, 23.99 lei
Unt de cacao nerafinat organic, 28.79 lei

Așteptăm cu drag să ne spui care este produsul tău preferat de îngrijire a picioarelor și ce obiceiuri recomanzi pentru un aspect plăcut al acestora! O vară minunată!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *