3 trucuri pentru mâini catifelate toamna

Sabio-banner-exfoliant-mandarine

Toamna aceasta este presărată cu zile blânde și însorite, însă în curând nu vom mai fi răsfățate cu aceaste temperaturi ridicate. Știm că pe lista priorităților tale sunt multe urgențe și responsabilități; sperăm, însă, ca prin acest articol să te convingem cât de simplu este să aloci puțină atenție îngrijirii mâinilor, ajutoare de nădejde pentru a realiza tot ce îți propui și unele dintre primele afectate de vremea rece.

Pielea mâinilor este mai subțire față de aceea a restului corpului, ceea ce o face mai vulnerabilă în fața vântului și a temperaturilor scăzute. Din acest motiv, poate deveni iritată, uscată, se poate exfolia sau crăpa. Pentru clipele de răgaz când îi poți acorda îngrijirea de care are nevoie, venim în ajutor cu o serie de trucuri utile.

Nu spăla mâinile în exces

Este adevărat că spălatul mâinilor este cea mai bună protecție împotriva virușilor și bacteriilor care circulă în sezonul rece, însă atunci când acest lucru este făcut în exces, sunt îndepărtate uleiurile naturale ale pielii și apare uscarea acesteia. Alege întotdeauna un săpun blând, lichid și reglează apa astfel încât să nu fie fierbinte. Ideal este să aplici o cremă hidratantă după fiecare spalare.

Recomandările Sabio
Săpun lichid natural – Lavandă & Cuișoare, 33.59 lei / 475 ml
Loțiune intens hidratantă pentru mâini, 47.98 lei

Exfoliază cu un scrub natural

Așa cum exfoliezi pielea feței și a corpului, este benefic pentru mâini să beneficieze de același ritual. Folosește un scrub natural, delicat, pentru a îndepărta stratul de celule moarte și a reda pielii aspectul catifelat. O alternativă ușor de preparat în casă este să amesteci ulei de cocos cu puțin zahăr. Important: nu exfolia pielea crăpată.

Recomandările Sabio
Exfoliant – Mandarine & Lemongrass, 43.19 lei / 250 ml
Ulei de cocos virgin organic, 23.99 lei / 60 ml

Creează o barieră de protecție

Răsplătește-ți mâinile harnice cu o cremă luxoasă, hrănitoare. Dacă e să ai permanent în geantă un singur produs de îngrijire, alege crema de mâini. Aceasta formează o barieră împotriva efectului de uscare generat de vremea rece și, atunci când este aplicată de câteva ori pe parcursul zilei, asigură o piele fină, hidratată. Truc simplu: aplică produsul, prin masaj, și înainte de culcare, pentru ca ingredientele hrănitoare să acționeze toată noaptea.

Recomandările Sabio
Cremă protectoare și nutritivă pentru mâini, 33.59 lei
Unt bogat de noapte pentru mâini, 52.79 lei

Vrei să afli ce produs natural de îngrijire ți se potrivește sau să împărtășești celorlalte cititoare trucurile tale de frumusețe? Ne bucurăm să primim mesajul tău, printr-un comentariu în baza articolului sau pe contul nostru de Facebook.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *