3 secrete pentru o piele radioasă vara

Sabio-banner-balsam-buze-herbal

În sfârșit vară! Și odată cu ea, o mulțime de probleme legate de îngrijirea pielii. Pielea grasă devine și mai uleioasă, iar cea uscată capătă un aspect neuniform. Apar erupții și cosuri, iritații iar acneea pur și simplu nu vrea să dispară! Cu doar câteva schimbări simple în regimul tău zilnic de îngrijire a pielii vei fi pregătită să strălucești și în acest sezon. Iată câteva sfaturi ușor de urmat.

  1. Îngrijirea tenului

Fața ta este identitatea ta în lume, așa că ar trebui să ai grijă de ea 365 de zile din an. Lunile de vară, totuși, necesită un regim special de îngrijire a tenului – unul care hidratează și îl păstrează curat. Asigură-te că îți menții fața curată și fără urme de transpirație în lunile care urmează. În acest scop, te va ajuta să pulverizezi pe piele, de 3-4 ori pe zi, o apă naturală florală.

Exfolierea săptămânală este și ea o metodă de menținere a unui ten curat.

Recomandări Sabio
Apă de lavandă, 23.99 lei
Exfoliant Facial – Delicious Natural Face Scrub, 25.91 lei

  1. Folosește produse potrivite sezonului

Cremele grase folosite în lunile de iarnă sunt de prisos vara. Pune-le bine pentru la iarnă sau folosește-le pe zone foarte uscate ale corpului, cum sunt picioarele. Vara sunt recomandate produse care îi permit pielii să respire în mod natural, având în vedere că acelea care blochează porii pot provoca mai degrabă probleme în această perioadă. Optează pentru loțiuni mai ușoare și serumuri.

Cremele pe bază de apă funcționează cel mai bine pentru pielea normală. Pentru cea grasă, sunt de preferat cele pe bază de gel. Pentru pielea grasă și acneică, pariază pe spray-uri de corp. Ingredientele hidratante cum ar fi glicerina și apa de trandafir adăugate în apa de baie ajută foarte mult.

Recomandări Sabio
Săpun Natural cu Glicerină Summer Garden, 21.11 lei
Săpun Natural cu Glicerină Lovely Lavender, 22.00 lei
Loțiune revitalizantă pentru corp, 43.19 lei

  1. Nu uita ochii și buzele

Vara, razele soarelui sunt cele mai puternice după-amiaza, între orele 12 și 4 p.m. Evită să te expui acestora în această perioadă. Dacă totuși o faci, asigură-te că porți ochelari de soare și că buzele tale sunt protejate cu un balsam. Adesea uităm că pielea din jurul ochilor este foarte delicată și necesită o atenție deosebită.

Recomandări Sabio
Cremă tonifiantă pentru zona ochilor și a buzelor, 33.32 lei
Balsam de buze Herbal, 7.68 lei

Ai vreo întrebare legată de îngrijirea naturală? Scrie-ne printr-un comentariu în baza acestui articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *