Acasă | Termeni și condiții

Plăți online cu cardul

În cazul plăților online cu cardul, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Romcard SA.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastra să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane:

Sabio Cosmetics SRL și Romcard SA garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate niciun moment pe serverul Sabio Cosmetics SRL sau pe serverele Romcard SA.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastra a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastra în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă, stiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.sabiocosmetics.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.sabiocosmetics.ro,  VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.sabiocosmetics.ro  ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Renunțarea la comandă

În sensul Ordonanţei nr. 130 din 31 august 2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă – republicată, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către consumator în condiţiile art. 7 al Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 , comerciantul are obligaţia să ramburseze sumele plătite de consumator fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

Politicile de Confidenţialitate Sabio Cosmetics SRL

Datele cu caracter personal pe care le trimiteţi către Sabio Cosmetics SRL sau pe care le completaţi în procesul de utilizare a site-ului www.sabiocosmetics.ro  se prelucrează.   Toate informaţiile pe care le completaţi / trimiteţi în timpul utilizării www.sabiocosmetics.ro trebuie să fie complete, corecte şi actuale. În cazul în care constatăm că informaţiile furnizate de utilizator sunt incorecte, incomplete sau depăşite, accesul la www.sabiocosmetics.ro poate fi limitat sau blocat.

 

Drepturi de autor și utilizarea materialelor conţinute în site-ul www.sabiocosmetics.ro 

Site-ul www.sabiocosmetics.ro şi materialele conţinute în acest site sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Aici sunt incluse: denumirile comerciale, drepturile de autor şi marcile comerciale, inclusiv numele „Sabio„, ”Sabio Cosmetics”, ” Bioactiv” şi logo-ul Sabio Cosmetics SRL. Ele sunt mărci deţinute de Sabio Cosmetics SRL. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuală includ: designul site-ului, grafica, fotografiile, imaginile, articolele, povestirile şi alte materiale disponibile pe site-ul Sabio Cosmetics SRL (denumite în continuare „Materialele Site-ului”). Materialele Site-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public pe baza unui acord prealabil scris din partea Sabio Cosmetics SRL.

Link-uri catre alte site-uri 

Pe site-ul www.sabiocosmetics.ro există link-uri către alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Sabio Cosmetics SRL nu răspunde în niciun fel pentru informaţiile sau materialele puse la dispoziţie pe site-urile terţelor părţi. Vă recomandăm să citiţi termenii de utilizare şi declaraţiile de confidenţialitate ale tuturor site-urilor terţe înainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informaţii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Link-uri de la alte site-uri către site-ul Sabio Cosmetics SRL 

Inserarea de link-uri de la site-ul web al terţilor la www.sabiocosmetics.ro necesită acordul prealabil scris al Sabio Cosmetics SRL. Dacă doriţi să aveţi link de pe alte site-uri către site-ul Sabio Cosmetics SRL, vă rugăm să ne contactaţi prin telefon sau e-mail .

Limitarea răspunderii

Conform  legislaţiei în vigoare, Sabio Cosmetics SRL nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau în legatură cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul www.sabiocosmetics.ro sau conţinutul său.

Sabio Cosmetics SRL va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că informaţiile şi materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Sabio Cosmetics SRL nu poate garanta acurateţea tuturor informaţiilor şi materialelor şi nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru acurateţea, integritatea sau autenticitatea informaţiilor şi materialelor conţinute pe acest site. Noi nu garantăm că funcţionarea acestui Site va fi neîntreruptă sau fără erori, sau că acest website este liber de viruşi sau alte componente care pot fi dăunătoare pentru echipament sau software. Sabio Cosmetics SRL nu garantează că webite-ul va fi compatibil cu echipamentele şi software-ul folosit de dumneavoastră şi nu garantează că va fi disponibil tot timpul sau în orice moment specific.

Informaţiile furnizate de Sabio Cosmetics pe site-ul www.sabiocosmetics.ro şi prin alte canale de social media sunt de uz și interes strict personal. Site-ul nu este conceput pentru a oferi sfaturi medicale profesionale sau tratament pentru niciun fel de afecțiune. Nu trebuie să utilizaţi site-ul nostru sau consilierea noastră pentru a trata probleme medicale sau pentru a vă auto-diagnostica. Vă recomandăm să consultaţi  medicul de familie dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate înainte de a utiliza aromaterapia.

Restricţionarea sau blocarea accesului pe website-ul Sabio Cosmetics SRL datorită încalcării Termenilor de utilizare a site-ului

În caz de încălcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, în special în cazul utilizării website-ului Sabio Cosmetics SRL sau a elementelor individuale ale website -ului Sabio Cosmetics SRL în alte scopuri decât cele prevăzute, accesul la website-ul Sabio Cosmetics SRL poate fi restricţionat sau blocat.

Sabio Cosmetics SRL îşi rezervă, în general, dreptul de a modifica parţial sau integral, bloca, sau întrerupe website-ul Sabio Cosmetics SRL sau conţinutul său în orice moment şi pentru orice motiv.

INFORMAŢII CU CARACTER PERSONAL
Culegerea Informaţiilor cu Caracter Personal.

Informaţiile cu Caracter Personal” sunt informaţiile care vă pot identifica, cum ar fi numele, adresa poştală (inclusiv adresele de facturare şi de expediere), numărul de telefon, adresa de e-mail, numele de utilizator. Noi culegem Informaţii cu Caracter Personal de la dvs. când vă faceţi cont de utilizator al site-ului www.sabiocosmetics.ro, când alegeţi să participaţi la ofertele şi programele noastre sau ne transmiteţi în alt mod informaţii în mod direct nouă, inclusiv când vă inregistraţi la noi, cumpăraţi produse, participaţi la facilităţile noastre interactive sau intraţi altfel în contact cu noi pe www.sabiocosmetics.ro.

În conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date Sabio Cosmetics SRL are calitatea de operator date cu caracter personalînregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr.8349, în baza notificării nr. 2447/08.05.2013.

Folosirea Informaţiilor cu Caracter Personal.

Scopurile în care putem folosi Informaţiile cu Caracter Personal:
• pentru scopuri pentru care dvs. ni le-aţi transmis în mod specific, inclusiv,  pentru a ne permite să răspundem întrebărilor dvs. şi pentru a vă procesa şi rezolva cererile;
• pentru a vă transmite informaţii în legatură cu relaţia sau tranzacţiile dvs. cu noi;
• pentru a vă comunica în legatură cu produsele, serviciile, programele şi ofertele despre care noi considerăm că pot fi de interes pentru dvs. prin e-mail, SMS, telefon sau trimiteri poştale;
• pentru a vă personaliza experienţa cu noi, inclusiv prin prezentarea de produse sau oferte adaptate pentru dvs.;
• pentru a vă permite să folosiţi, comunica şi lua contact cu alţi utilizatori pe Site-ul nostru;
• pentru scopurile noastre interne de afaceri, cum ar fi analiza datelor, audituri, elaborarea de noi produse, îmbunătăţirea paginii noastre de Internet, perfecţionarea serviciilor noastre, identificarea tendinţelor de utilizare şi determinarea eficienţei campaniilor noastre de promovare;
• pentru a vă permite să participaţi la tombolele, concursurile şi alte promoţii asemănătoare ale noastre şi pentru a administra aceste activităţi (unele din aceste activităţi au reguli suplimentare, care ar putea conţine informaţii suplimentare în legătură cu modul în care noi folosim şi dezvăluim Informaţiile cu Caracter Personal ale dvs., deci noi vă recomandăm să citiţi aceste reguli cu atenţie);
• pentru a vă completa şi îndeplini comanda, sau pentru a vă asigura în alt mod produse sau servicii, de exemplu, pentru a vă procesa plăţile, pentru a vi se livra comanda, pentru a comunica cu dvs. în legătura cu cumpărăturile ;

 

Distribuirea Informaţiilor cu Caracter Personal.

Noi putem dezvălui Informațiile cu Caracter Personal ale dvs:
• unor prestatori de servicii terţi care prestează servicii pentru Sabio Cosmetics SRL, cum ar fi găzduirea paginii de Internet, analizarea datelor, procesarea plăţilor, executarea comenzilor, asigurarea infrastructurii, servicii de tehnologia informaţiilor, servicii pentru clienţi, servicii de transmitere e-mail, procesarea datelor de card, auditare şi alte servicii similare. Aceşti terţi vor primi sau vor avea acces la Informaţiile cu Caracter Personal ale dvs. pentru scopul de a presta aceste servicii pentru noi sau în numele nostru;
• reprezentanţilor noştri de vânzări, în măsura necesară pentru ca ei să vă contacteze, să vă execute comenzile sau să presteze un serviciu pentru dvs;
• autorităţilor publice centrale şi locale.

Folosirea şi distribuirea Informaţiilor fără Caracter Personal.

Deoarece Informaţiile fără Caracter Personal nu vă identifică personal pe dvs., noi putem culege, folosi şi dezvălui Informaţiile fără Caracter Personal pentru orice scop.

COOKIES ŞI ALTE TEHNOLOGII

Cookies:
Noi şi prestatorii de servicii terţi ai noştri putem folosi “cookies” pe Site. Cookies permit ca un server de Internet să transfere date unui calculator pentru ţinerea evidenţelor şi alte scopuri. Noi folosim cookies şi alte tehnologii, printre altele, pentru a vă servi mai bine cu informaţii mai adaptate pentru dvs. şi a vă facilita accesul permanent la folosirea Site-ului. De asemenea, noi permitem ca reprezentanţii de vânzări să foloseasca cookies pe pagina noastră de Internet. Dacă nu doriţi informaţii culese prin intermediul folosirii de cookies, există o procedură simplă la cele mai multe motoare de căutare care vă permite să refuzaţi folosirea de cookies. Pentru a afla mai multe în legătură cu cookies, vă rugăm să vizitaţi următorul site, care nu este afiliat cu Sabio Cosmetics SRL: http://www.allaboutcookies.org/.

Cookie-urile prezente pe site-ul nostru se regăsesc în tabelul de mai jos:

Pixel tags şi alte tehnologii:
Clear GIF sunt mici imagini grafice cu un identificator unic, similar ca funcţiune cu cookies. Totuşi, spre deosebire de cookies, care sunt stocate pe hard drive-ul calculatorului dvs., clear GIF sunt incorporate invizibil pe paginile site-ului. Noi putem folosi clear GIF (de asemenea cunoscute ca web beacons, web bugs sau pixel tags) în legatură cu Site-ul pentru, printre altele, a urmari activităţile vizitatorilor Site-ului nostru şi a realiza statistici în legatură cu folosirea Site-ului şi ratele de raspuns. Noi şi prestatorii de servicii terţi ai noştri de asemenea putem folosi clear GIF în mesajele e-mail în format HTML pentru a ne ajuta să urmarim ratele de răspuns la e-mail, a măsura succesul campaniilor noastre de marketing, şi ca să identificăm când e-mail-urile noastre sunt vizualizate sau retransmise.

REŢEAUA SOCIALĂ ŞI INSTRUMENTE INTERACTIVE

Anumite facilităţi de pe Site-ul nostru vă pot da ocazia de a interacţiona cu noi si cu altii. Acestea pot include blog-uri, panouri de mesaje, funcţionalitatea de transmitere a mesajelor, funcţionalitatea de chat şi crearea de profiluri comunitare. Când folosiţi aceste caracteristici, trebuie să ştiţi faptul că orice informaţii pe care le prezentaţi, inclusiv numele, locaţia şi adresa de e-mail, pot fi disponibile public pentru alţii. Noi nu suntem responsabili pentru informaţiile pe care alegeţi să le prezentaţi prin intermediul acestor caracteristici interactive şi noi vă recomandăm insistent să NU dezvăluiţi Informaţii cu Caracter Personal sensibile (cum ar fi informaţiile despre sănătate sau despre cardul de credit) prin intermediul acestor caracteristici. Dacă folosiţi aceste caracteristici, Informaţiile cu Caracter Personal ale dvs. pot rămâne pe Site chiar după ce nu mai folosiţi Site-ul.

SECURITATEA
Noi luăm măsuri organizatorice, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Informaţiile cu Caracter Personal aflate sub controlul nostru. Din păcate, nicio transmisie de date prin Internet sau sistem de stocare a datelor nu poate fi garantata ca fiind 100% sigură. Dacă aveţi motive de a considera că interacţiunea cu noi nu mai este sigură (de exemplu, dacă sesizaţi că securitatea unui cont pe care îl aveţi la noi a fost compromisă), vă rugam să ne anuntaţi imediat despre problemă, contactându-ne în conformitate cu sectiunea Contact.

FOLOSIREA SITE-ULUI DE CATRE COPII
Site-ul nu este destinat pentru persoane sub vârsta de optsprezece (18) ani şi noi cerem ca astfel de persoane să nu transmită Informaţii cu Caracter Personal prin intermediul Site-ului.

Disclaimer

Site-ul www.sabiocosmetics.ro are scop informativ. Deşi facem eforturi pentru o cât mai mare acurateţe a informaţiei publicate, Sabio Cosmetics SRL nu poate fi tras la răspundere pentru niciun fel de pagube care pot surveni în urma aplicării unor sfaturi sau sugestii publicate în articole. Nu luaţi niciodată decizii medicale, sau despre nutriție ori îngrijire personală fără a consulta un specialist în aceste domenii.

Câteodată se întâmplă, în ciuda eforturile noastre de a vă prezenta o informaţie corectă, ca în ediţia tipărită sau în cea online să apară greşeli de tehnoredactare. Trebuie să înţelegeţi că aceste greşeli nu sunt intenţionate şi Sabio Cosmetics SRL nu poate fi tras la răspundere pentru acestea.

Anumite link-uri de pe acest site vă pot conduce la alte site-uri. Aceste site-uri nu sunt sub controlul www.sabiocosmetics.ro şi nu sunt aprobate în vreun fel de noi. Ele sunt oferite doar în scop informativ. Dacă decideţi să vizitaţi oricare alt site plecând de la un link oferit de www.sabiocosmetics.ro, faceţi acest lucru pe propriul dvs. risc şi este responsabilitatea dumneavoastră să luaţi toate măsurile de protecţie împotriva viruşilor şi a altor elemente distructive.

www.sabiocosmetics.ro ia măsuri pentru a vă oferi o vizită agreabilă şi sigură pe site-ul său, dar nu poate fi trasă la răspundere în cazul unor probleme informatice care pot afecta accesul sau viteza de încărcare a site-ului sau a anumitor pagini din site. Folosiţi constant un program anti-virus pentru a preîntâmpina orice fel de probleme.