Acasă | Despre Sabio | Povestea Sabio

Povestea Sabio

povestea sabioPovestea Sabio este şi  Povestea mea. Numele meu este Aura. Am o carieră de succes într-un domeniu diferit şi foarte concurenţial, dar prima şi veşnica mea pasiune a rămas chimia. Într-o bună dimineaţă, m-am trezit cu intenţia clară de a prepara câteva cosmetice naturale. A fost un sentiment foarte intens. Aproape palpabil.

Experimentând, am început să simt cum îmbinarea proprietăţilor uleiurilor și unturilor vegetale cu arome exotice şi substanţe cu proprietăţi speciale, generează mai mult decât o stare de bine. Aceste amestecuri atent combinate pot schimba nu doar starea corpului, dar şi starea interioară. Adesea, au darul să te facă să te simţi cu adevărat bine în propria ta piele, să te transforme. Eu cred că oricine poate experimenta această alchimie, pornind de la lucruri aflate la îndemână, aproape banale,  precum săpunul, uleiul de corp sau o sare de baie.

Lucrez doar cu ingrediente 100% naturale, atent selecţionate, bioactive. Cele mai multe dintre ele sunt rare şi organice. Toate produsele Sabio sunt handmade, realizate în tranşe mici, atent controlate, în atelierul meu.

Reţetele s-au născut din propriile căutări şi dintr-o anume exigenţă personală şi profesională. Am simţit de multe ori că eu şi familia mea avem nevoie şi că merităm altceva când vine vorba de îngrijirea corporală. De acel ceva care să ne ofere atât satisfacerea unei nevoi specifice, cum ar fi hidratarea bunăoară, dar şi de un sentiment mai subtil – să simţim că folosim un produs viu.

Cred în valoarea parteneriatului. Dacă ideea a apărut din nevoia şi dorinţa de a experimenta personal o trăire aparte, reacţia celor din jur m-a încurajat să împărtăşesc aceste experienţe cu cei ce caută acelaşi lucru. Astfel s-a născut Sabio Cosmetics. Iar rostul acestei companii este să realizeze cosmetice naturale care să te repună în propria piele, într-un mod pe cât de natural, pe atât de subtil. De altfel, Povestea Sabio se împletește în mod armonios cu propria-mi viață.

Despre numele ales pentru acest proiect minunat, adesea mi-au fost adresate aprecieri pentru armonioasa îmbinare între săpun și bio… Vă fac aici o mică destăinuire: numele Sabio  provine de fapt, din alăturarea a doua nume: Sabina și Ioana. Sunt numele celor două fiice ale mele, care de la început au crezut în acest proiect şi zi de zi îmi transmit cu candoare energia necesară pentru a continua !

La Sabio eu creez săpunuri, uleiuri, creme, unturi de corp, deodorante solide, serumuri și elixiruri, iar cel ce cumpără oricare din produsele Sabio, primește și o parte din energia şi căldura mâinilor care i-au dat viaţă.

Totodată, cred că dacă doreşti să experimentezi o nouă abordare a îngrijirii personale, sau să păşeşti mai adânc în lumea fascinantă a aromelor şi răsfăţului … Povestea Sabio poate deveni şi Povestea ta.

Echipa Sabio

Aura si Larisa

echipa sabio

Sabio Cosmetics a apărut dintr-o necesitate interioară. Pasiunea noastră pentru chimie, dar și pentru un stil de viață natural, sănătos și echilibrat, a condus la formarea primului nucleu al Sabio. Deși fiecare dintre noi are în spate o carieră de succes în avocatură, am constatat pe parcurs că, pentru a construi o companie de succes, ai nevoie de aceleași ingrediente care îți sunt necesare pentru a deveni un avocat  de succes: determinare, rigoare, preocupare reală pentru nevoile celorlalți.

Împreună creăm rețetele și portofoliul de produse, gestionăm producţia, ţinem în ordine toate evidenţele firmei, ne îngrijim de partea de autorizare a activităţii şi de testările produselor, precum şi de toate celelalte aspecte legale şi de afaceri ale firmei.

Povestea Sabio are rădăcinile bine ancorate în valori ca familia, parteneriatul, grija față de ceilalți, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viață, iar Sabio vine să împlinească acest echilibru şi să-i aducă o preţioasă plus- valoare .

Prin ceea ce facem zi de zi, construim, pas cu pas, ceea ce devine Universul Sabio, în care ne dorim ca fiecare dintre prietenii Sabio să se regăsească și să exploreze, alături de noi, darurile naturii și propria frumusețe, interioară și exterioară.

Rolul nostru este de a dezvolta în jurul Sabio o adevărată comunitate de oameni preocupați de sănătatea lor, de felul în care arată și se simt. Preocuparea noastră este ca fiecare persoană care vine în contact cu produsele Sabio să simtă că Promisiunea Sabio de a oferi în permanență o emoție vie, este valabilă pentru fiecare în parte.